Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 στις 20.00

Έκτακτη Συνέλευση Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Αλληλεγγύης Δράμας

Την Τετάρτη 9/7/2014 στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνέλευση του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Αλληλεγγύης στα γρασίδια της Αγ. Βαρβάρας. Θέμα της Συνέλευσης είναι πως θα αντιμετωπίσει το ΚΙΦΑ την απόφαση έξωσης από το Εργατικό Κέντρο Δράμας (συνημμένη φώτο).

Στην προηγούμενη Συνέλευση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Δράμας για να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες και να ζητήσουμε να επανεξετάσουν το θέμα της έξωσης του ΚΙΦΑ από το Εργατικό Κέντρο (http://www.kifadramas.gr/kifadramas-eyk/). Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΕΚ που παρέλαβε την αίτηση από συμμετέχοντα στη Συνέλευση, προφορικά ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία συνάντηση! Από ότι φαίνεται έχει καταργηθεί η όποια έννοια δημοκρατίας υπάρχει στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου και για όλα αποφασίζει και διατάσσει ο πρόεδρος.

Οι αποφάσεις που θα παρθούν στη Συνέλευση είναι κρίσιμες για το μέλλον του ΚΙΦΑ και γι αυτό το λόγο καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στο ΚΙΦΑ, οι γιατροί, φαρμακοποιοί και πολίτες, οι ασθενείς που ωφελούνται από αυτό να συμμετάσχουν.

Η συνέλευση είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες της Δράμας.

επικοινωνία :

πηγή : email received on 7 Ιούλιος 17h