Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18.00

Συνέλευση για την αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στις 18/9

1 χρόνο από τη δολοφονία του Π. Φύσσα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

προς τα αυτοοργανωμένα, ριζοσπαστικά, αντιθεσμικά,

κοινωνικά-ταξικά, συλλογικά εγχειρήματα

Στις 18 Σεπτέμβρη κλείνει ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από μαχαιροβγάλτες τάγματος εφόδου της χρυσής αυγής.

Τα αυτοοργανωμένα σχήματα της περιοχής (Συνέλευση της Πλατείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας & αυτοοργανωμένος χώρος αλληλεγγύης και ρήξης ΡΕΣΑΛΤΟ) κρίναμε απαραίτητη και σημαντική τη διοργάνωση αντιφασιστικής διαδήλωσης τη συγκεκριμένη μέρα στο Κερατσίνι.

Η συγκεκριμένη διαδήλωση έχει κατά τη γνώμη μας κεντρικό χαρακτήρα και είναι σημαντικό όχι μόνο να στηριχθεί αλλά να καλεστεί (με αφίσες, ανακοινώσεις, ηλεκτρονικές καταχωρήσεις) από όσο το δυνατόν περισσότερα αυτοοργανωμένα συλλογικά εγχειρημάτα (στέκια, καταλήψεις, πολιτικές ομάδες, πρωτοβουλίες, συνελεύσεις γειτονιών κ.α.).

Για το λόγο αυτό καλούμε σε ενημέρωση-συζήτηση το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη, στις 6.00μμ, στο Πολυτεχνείο.

Αν κάποια συλλογικότητα επιθυμεί να καλέσει-προπαγανδίσει τη διαδήλωση αλλά δεν έχει το χρόνο ή τη δυνατότητα να τυπώσει δική της αφίσα και θέλει να πάρει αντίτυπα από αυτή που θα εκδώσουμε οι συλλογικότητες του Κερατσινίου μπορεί να μας ενημερώσει στη συνέλευση του Σαββάτου 6/9, 6.00μμ, στο Πολυτεχνείο.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Συνέλευση της Πλατείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας

(syneleush_keratsiniou@lists.espiv.net)

Αυτοοργανωμένος χώρος αλληλεγγύης & ρήξης ΡΕΣΑΛΤΟ

(resaltokeratsini@gmail.com)

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/52621/