Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19.30

Έκτακτη συνέλευση Ποδηλατ-ισσ-ών

Συμμετοχή των Ποδηλατ-ισσ-ών στο 5ο Athens Bike Festival 19-21/9

Μετά από πρόσκληση από τους διοργανωτές του 5ου Athens Bike Festival σχεδιάζουμε δυο δράσεις το τριήμερο αυτό.
Η πρώτη είναι το στήσιμο περιπτέρου για ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τις δράσεις και τις διεκδικήσεις μας, όπως είχε γίνει με μεγάλη επιτυχία και πέρυσι. Ζητούμενο για φέτος είναι, πέρα από τις "κεντρικά" οργανωμένες δράσεις, να παρουσιαστούν και αυτές που προέρχονται μέσα από το φόρουμ, όπως οι αιμοδοσίες, τα τεχνικά σεμινάρια κλπ. Για το περίπτερο, εκτός από το στήσιμο, θα χρειαστεί να εξασφαλιστεί και μια ικανή παρουσία ατόμων που να επικοινωνούν με τον κόσμο, τουλάχιστον κατά τις απογευματινές ώρες.
Η δεύτερη έχει να κάνει με τη χρήση της αίθουσας εκδηλώσεων για δυο παρουσιάσεις/συζητήσεις. Το ένα θέμα είναι η παρουσίαση του νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας και το δίκτυο ποδηλατόδρομων που περιλαμβάνει. Για το σκοπό αυτό βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την ομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ. Το άλλο είναι μια παρουσίαση των, πολλών πλέον, ποδηλατικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα. Μια τέτοια συνεύρεση θεωρούμε ότι είναι σημαντική τόσο για την ενημέρωση του κόσμου για τις δράσεις των ομάδων όσο και για μια συζήτηση για το μέλλον των ποδηλατικών διεκδικήσεων.
Οι παραπάνω δράσεις δεν έχουν αποφασιστεί ακόμη καθώς περιμένουμε την ανταπόκριση τόσο των μελών του φόρουμ όσο και των άλλων ποδηλατικών ομάδων, στις οποίες έχουμε ήδη απευθυνθεί. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στην επόμενη έκτακτη συνέλευση στις 9/9 στις 7:30 στους ΦτΠ ανάλογα με την ανταπόκριση του κόσμου.

πηγή : http://www.podilates.gr/node/37285