Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στις 19.00

Συζήτηση και πάρτυ αλληλεγγύης στο Σάββα Ξηρό

* EKΔΗΛΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟΥ ΣΤΙΣ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ.

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΝΗ ΠΑΠΑΡΡΟΥΣΟΥ

«…Όποιος έχει περάσει τις πύλες της Φυλακής, όπως και στην κόλαση του Δάντη, υποχρεούται να εγκαταλείψει εκεί κάθε ελπίδα ότι θα ξαναγίνει κάποτε μέλος της κοινωνίας. Το βασικό μου κίνητρο ήταν η αγάπη προς τους άλλους και κυρίως για αυτούς που είχαν νιώσει την αδικία. Ειδικά όταν έχεις και το αίσθημα της αυτοθυσίας, αυτό σε οδηγεί στη βεβαιότητα για τις επιλογές σου που είναι και το επόμενο βήμα. Η βεβαιότητα οδηγεί στην τόλμη και η τόλμη στην υπέρβαση..... Για μένα έγκλημα είναι αυτό που ζούμε τώρα, αυτή η λεηλασία δεκαετιών του κράτους, που μας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση, δηλαδή, το έγκλημα των πολιτικών. Όσο δρούσε η Οργάνωση δεν τρομοκρατούσε τους Πολίτες με τέτοιο τρόπο ώστε άλλοι να αυτοκτονούν, άλλοι να καταφεύγουν στα ψυχοφάρμακα και άλλοι να φεύγουν μετανάστες. Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου κάποιου είδους πρωτοπορία αλλά ως μέλος μιας κοινωνίας που υφίσταται κάποιες αδικίες. Πιστεύω ότι έκανα κάτι το οποίο πολλοί επιθυμούσαν αλλά ελάχιστοι το τολμούσαν…»

ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ

( Αποσπάσματα από το τελευταίο βιβλίο του Σάββα Ξηρού « ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ» )

*ΠΑΡΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟΥ

ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΖΑΪΜΗ 11

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014, ΩΡΑ 19.00

ΟΛΟΙ - ΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ-ΕΣ

πηγή : http://krauges.radio98fm.org/?p=3860