Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 στις 22.00

Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης

Το ανεξάρτητο περιοδικό Παλινωδίαι, λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια ως ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα τέχνης και γραμμάτων. Ιδρύθηκε το 2012 από μία καλλιτεχνική συλλογικότητα της πόλης Ρεν βορείου Γαλλίας και το 2013 σχηματίζεται με νέες δομές στην Ελλάδα, την επιμέλεια του οποίου αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου πλέον η νέα συνέλευση που συντηρείται σχηματικά έως και τώρα.

Η ομάδα του περιοδικού σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Ομάδες της Φ.Ε.Π.Α. διοργανώνει Πάρτυ Οικονομικής Ενίσχυσης για τις δομές και τη χαρτώα έκδοσή του το Σάββατο 25 Οκτώβρη στην Α'' Φοιτητική Εστία Πανεπιστημίου Αθηνών στον πρώτο όροφο, μετά τις 22:00.

Σε ένα ιδανικό ελευθεριακό καλλιτεχνικό ρεύμα η ανεξαρτητοποίηση των εγχειρημάτων τέχνης και πολιτισμού υπήρξε πρόξενη της καταλυτικής ρήξης με το θέσφατο των αστικών αξιών για τη τέχνη. Η DIY λογική και η ανεξαρτητοποίηση από παμφάγες καπιταλιστικές μηχανές είναι αναγκαία τώρα όσο ποτέ.

flyer palinodiae party

_______________________________________ Τρόποι πρόσβασης με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς *Από τον σταθμό του μετρό «Ευαγγελισμός»:

Επιβίβαση στο 221 και αποβίβαση στη στάση Φοιτητική Εστία Επιβίβαση στο 220 και αποβίβαση στη στάση 3η Ιλισίων. Κατεβείτε την Γρηγορίου Αυξεντίου και αριστερά στην Ούλωφ Πάλμε, στα 150 μέτρα βρίσκεται η ΦΕΠΑ.

Περπατώντας προς την Βασιλέως Αλεξάνδρου, αριστερά στην Ευφρονίου και αριστερά στην Ούλωφ Πάλμε.

*Από τον σταθμό του μετρό «Μέγαρο Μουσικής»:

Βγαίνετε από την έξοδο Ιλισίων, στρίβετε αριστερά ακολουθώντας την οδό Παπαδιαμαντοπούλου, κι έπειτα Ούλωφ Πάλμε.

*Από τον σταθμό του μετρό «Κατεχάκη» ή αν έρχεστε από Γλυφάδα:

Επιβίβαση στο 140 και αποβίβαση στη στάση Φοιτητική Εστία.

map

Υψώνουμε τον νου και το ύψος ανδρώνει τη φύση μας, ελεύθερη ###

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/53407/