Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 στις 18.00

(εξ αναβολής) Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Ν.Ρωμανό

Η συνέλευση της Παρασκευής αναβάλλεται για την Τετάρτη 19/11 λόγω των γεγονότων που συνέβησαν χτες στο Πολυτεχνείο και λόγω του ότι όλα τα πανεπιστημιακά ιδρυμάτα θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή. Ισχύουν οι ίδιες ώρες , δηλαδή 18:00 κτίριο Γκίνη έναρξη διαδικασίας και 18:30 τηλεφωνική επικοινωνία με το σύντροφο. Μας συγχωρείτε για την καθυστέρηση της ενημέρωσης , αλλά προσπαθήθηκε μέχρι τελευταία στιγμή να πραγματοποιήθει η διαδικασία , λόγω του επείγοντως του θέματος.

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1533986/


Σύντροφοι και Συντρόφισσες,

Σας καλούμε την Παρασκευή 14/11 στην συνέλευση αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας απο 10/11 Νίκο Ρωμανό στο κτίριο Γκίνη. Σας ενημερώνουμε προκειμένου να προετοιμάσετε , εάν είναι δυνατόν , προτάσεις για κάποιες πρώτες κινήσεις , όσο και για τη χάραξη ενός πλάνου δράσεων και στρατηγικής σχετικά με την απεργία πείνας του συντρόφου. Στην πρώτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10/11 υπήρξε μία πρώτη ενημέρωση σχετικά με το νομικό σκέλος της υπόθεσης και τις διαθέσεις του συντρόφου για την πορεία της απεργίας πείνας , η οποία και θα επαναλειφθεί την Παρασκευή. Επίσης κανονίστηκαν και κάποιες πρώτες δράσεις , όπως ανάρτηση πανό και συνθήματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας , το οποίο προκρίνεται να γίνει και αλλού.

Επιπλέον , στην κουβέντα της Δευτέρας άρχισε να διαμορφώνεται ένα πολιτικό πλαίσιο , από το οποίο προέκυψε ένα κείμενο που θα παρουσιαστεί στη διαδικασία της Παρασκευής και θέλουμε να εμπλουτιστεί και να συνδιαμορφωθεί από το σύνολο των συντρόφων-ισσων που θα παραστούν στην κουβέντα της Παρασκευής. Τέλος , την Παρασκευή θα υπάρξει και τηλεφωνικη επικοινωνία με τον σύντροφο Ν. Ρωμανό.

Παρασκευή 18:00 κτίριο Γκίνη έναρξη διαδικασίας και 18:30 τηλεφωνική επικοινωνία με το σύντροφο. Παρακαλείστε να είστε ακριβείς όσον αφορα την ώρα της τηλεφωνική επικοινωνίας.

Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Ν. Ρωμανό

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/53830/