Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στις 20.00

Συνέλευση κατειλημμένου δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Σχετικά με τη συνέχιση του αγώνα.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πορεία στη Νέα Φιλαδέλφεια (ενημέρωση εδώ https://athens.indymedia.org/post/1536109/) και έπειτα η ανοιχτή συνέλευση της κατάληψης. Αποφασίστηκε η συνέχιση του αγώνα μέσω του κατειλημμένου δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας.

Πρωταρχικό στόχο της κατάληψης αποτελεί η αλληλεγγύη μας στον Νίκο Ρωμανό καθώς και στους υπόλοιπους συντρόφους - απεργούς πείνας, μέσω της συνεχούς αντιπληροφόρησης και της άσκησης πίεσης απέναντι στο κράτος. Επίσης ζητήματα που μας απασχολούν είναι αφενός η συνύπαρξη και σύμπραξη μας με τις καταλήψεις στο κέντρο και στις υπόλοιπες γειτονιές της Αθήνας και αφετέρου η σύνδεση με τους τρέχοντες αγώνες του κινήματος, όπως ο αγώνας των σύριων προσφύγων και η αυριανή συγκέντρωση για την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Θέλοντας να δημιουργηθούν εστίες αγώνα σε κάθε γειτονιά, στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην αυριανή πορεία στην Αγ. Παρασκευή (https://athens.indymedia.org/event/54432/)

Η επόμενη συνέλευση του κατειλημμένου δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας είναι αύριο 7/12 στις 20:00.

Καλούμε τους κατοίκους και τον κόσμο της εργασίας από την Νέα Φιλαδέλφεια και τις γύρω περιοχές στην αυριανή κουβέντα για την συνέχιση του αγώνα.

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1536149/