Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 στις 18.00

Συγκέντρωση – πορεία - ανοιχτή συνέλευση κατειλημμένου Δημαρχείου Ρεθύμνου

Κάλεσμα προς όλα τα κινηματικά κομμάτια της πόλης

Οι οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών ξεπερνά κάθε πολιτικό και κομματικό σχεδιασμό. Ο αγώνας του Νίκου Ρωμανού και το πολύμορφο κίνημα αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό (16 καταλήψεις σε δημαρχεία και δεκάδες άλλα δημόσια κτήρια) έχει ξεπεράσει κατά πολύ το πλαίσιο των πολιτικών επιλογών του και έχει ξεδιπλώσει τις αντιφάσεις του σάπιου πολιτικού μας συστήματος και της φασιστικής συγκυβέρνησης. Μέσα σ' ένα κλίμα κρατικής τρομοκρατίας, καταστολής, χυδαίας προπαγάνδας από τα ΜΜΕ και αποσταθεροποίησης λόγω της κοινωνικής απονομιμοποίησης της κυβέρνησης με κορωνίδα τη ψήφισή για πρόεδρο της δημοκρατίας. Ο αγώνας του Νίκου Ρωμανού οφείλει να μας ξεκουνήσει όλους. Ο αγώνας του συνδέεται άμεσα με όλους τους κοινωνικούς, συνδικαλιστικούς και ταξικούς αγώνες που αναπτύσσονται σ' αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή. Πήραμε την απόφαση να μην μείνουμε άλλο αδρανείς μπροστά σε όλα αυτά που μας κάνουν όλους μας να θέλουμε να ουρλιάξουμε το δικό μας:
ΩΣ ΕΔΩ!

Η κατάληψη του Δημαρχείου Ρεθύμνου που ξεκίνησε ως δείγμα αλληλεγγύης προς τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό οφείλει να εξελιχθεί από μέσο πίεσης σε πραγματικό κέντρο αγώνα όλου του κινήματος. Αυτό θα γίνει αν συμμετέχουν ενεργά όλα τα κινηματικά κομμάτια της πόλης.


Σας καλούμε εκτός από τα αυτονόητα (ψηφίσματα, ανακοινώσεις κ.α.), σε έμπρακτη στήριξη της κατάληψης.

Καλούμε:

Σε συγκέντρωση - πορεία την Τετάρτη 10.12 στις 18.00,
Στην πανελλαδική συγκέντρωση με πορεία στο Ρέθυμνο την Πέμπτη 11.12 στις 18.00

Απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας στις ανοιχτές συνελεύσεις που θα γίνουν στο κατειλημμένο δημαρχείο αμέσως μετά τις πορείες.

Συνέλευση κατειλημμένου Δημαρχείου Ρεθύμνου

πηγή : email που λάβαμε στις 10 Δεκέμβριος 11h