Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 στις 19.00

Let's go to Frankfurt!: Ανοιχτή συζήτηση με συντρόφους από Γερμανία

Ανοιχτή συζήτηση πάνω στην διεθνή κινητοποίηση ενάντια στα εγκαίνια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Θα μιλήσουν συμμετέχοντες από το "ums Ganze!" Bündnis και το Plan C MCR.

Μέχρι τώρα νομίζατε ότι όλα τα καλά κλαμπάκια και πάρτι βρίσκονται στο Βερολίνο; Κάνατε λάθος! Στις 18 Μαρτίου του 2015 θα δούμε τα εγκαίνια ενός πραγματικού μνημείου της ευρωπαϊκής πολιτικής κρίσης, καθώς η νέα έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) διεξάγει τα εγκαίνιά της στη Φρανκφούρτη. Κατά την τελετή, οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών κρατών-μελών θα επαινούν ο ένας τον άλλον για τις οικονομικές λύσεις τους, χρησιμοποιώντας τη γιορτή αυτή για να προετοιμαστούν για τον επόμενο γύρο λιτότητας, κοινωνικού ελέγχου και καταστολής.

Εμείς σχεδιάζουμε να έρθουμε από όλη την Ευρώπη και πέρα απ' αυτήν για να διαλύσουμε αυτό το πάρτι. Καλούμε όλες τις αντιεξουσιαστικές ομάδες και τα κοινωνικά κινήματα να συμμετάσχουν στη συζήτηση πάνω στη λιτότητα και την κρίση, καθώς και στις δράσεις για την 18η Μαρτίου του 2015 στη Φρανκφούρτη/Γερμανία. Ας δημιουργήσουμε ένα κοινό αγώνα ενάντια στο νεοφιλελεύθερο καθεστώς κρίσης και τον καπιταλισμό. Καθώς φτάνουμε προς την ημέρα της δράσης θα είμαστε παρόντες και παρούσες από πολλές ευρωπαϊκές χώρες - μείνετε συντονισμένοι και ελάτε σε επαφή!

Beyond Europe-

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

πηγή : http://www.nosotros.gr/events/event/beyond-europe-m18/