Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στις 21.00

Live & DJ sets οικονομικής ενίσχυσης για δικαστικά έξοδα συντρόφου

Live & Aftermath Party με Dj Sets οικονομικής ενίσχυσης του συντρόφου Β.Β. ,διωκόμενο για την πορεία της 06/12 στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ :
-Loonatik (https://www.youtube.com/watch?v=pA9SbzFTFCg)
-Σπείρα (https://www.youtube.com/watch?v=HDey-XZW5pE)
-Indico (https://www.youtube.com/watch?v=qWwaJ9poamg)
-Αχαϊρευτοι (https://www.youtube.com/watch?v=z_p1pkOpDD4)

ακολουθεί Party με Dj Sets

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ


Την Παρασκευή 13/2 περνούσε από ανακριτή ο σύντροφος Β.Β. (https://athens.indymedia.org/post/1538398/ και https://athens.indymedia.org/post/1538778/) με τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης με καλυμμένα χαρακτηριστικά, κατασκευή, κατοχή και έκρηξη. Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι εμφάνισης κάθε 1 και 15 στο τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να εμφανίζεται στο τμήμα κάθε 6 Δεκέμβρη.Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος με τον οποίο έγινε η αρχική προσαγωγή-10 το πρωι απο θεσσαλονικιούς μπατσους, απο τον χώρο εργασίας του(Βέροια) χωρίς να του εξηγούν τον λογο. Ακολύθησε έρευνα στο σπίτι και κατασχέθηκαν μια αντιασφυξιογόνα μασκα και ενα ζευγάρι παπούτσια ως πειστήρια. Στο αυτοκίνητο που τον μετέφεραν του ανακοινώθηκε οτι διετάχθηκε έρευνα.

"Η παρωδια των μεταφερομενων ασφαλιτων που ψαχνει για παπουτσια-πειστηρια και η κληση που μου ηρθε 2 μηνες μετα την πορεια επιβεβαιωνει την εκδικητικη σταση του κρατους απεναντι στον αναρχικο χωρο και σε οσους αγωνιζονται αδιαμεσολαβητα με αξιοπρεπεια και ερχεται να προστεθει σε μια σειρα αλλων κινησεων που εντασσονται στον ευρυτερο κατασταλτικο σχεδιασμο του κρατους.

Απο τη μεριά μας ειναι αυτονόητο οτι δε θα μασησουμε απο τις διωξεις και δεν θα κανουμε βημα πισω απεναντι στην κρατικη τρομοκρατια, αντιθετως θα συνεχισουμε να αγωνιζομαστε με την ιδια ενταση με οπλο την αλληλεγγυη μας." -Β.Β.
https://athens.indymedia.org/post/1539641/

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΑΓΡΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

-αναρχική ομάδα Incestia

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/55804/