Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στις 21.00

Πρώτη ανοιχτή συνέλευση για το 10ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

Το 10ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στα σκαριά!

Το 10ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Χανίων, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας. Με τη συμμετοχή αντιρατσιστικών, μεταναστευτικών, κινηματικών, πολιτικών οργανώσεων, ΜΚΟ κ.α., με εργαστήρια και συζητήσεις και ακόμα περισσότερα πολιτιστικά γεγονότα, ελπίζουμε και φέτος να αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή των Χανιών, των φτωχών, των μεταναστών και των καταπιεσμένων.

Σε μια περίοδο που ο πολιτικός χρόνος είναι πολύ συμπυκνωμένος, τα αμήχανα χαμόγελα αισιοδοξίας για το νέο πολιτικό σκηνικό μας οπλίζουν με μεγαλύτερη πυγμή διεκδίκησης. Θέλουμε λοιπόν και φέτος το Aντιρατσιστικό Φεστιβάλ να είναι σημείο συνάντησης των κοινωνικών αγώνων, ένας ανοιχτός χώρος ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων, αποτίμησης αυτών που γίνανε μέχρι χτες και -ακόμα περισσότερο- σχεδιασμού αυτών που θέλουμε και πρέπει να κάνουμε από αύριο. Μέσα από τη γιορτή αυτή θέλουμε να βάλουμε τις "κόκκινες γραμμές" μας στο μεταναστευτικό, στα άλλα μεγάλα κοινωνικά μέτωπα που ανοίγονται· την κοινωνική αλληλεγγύη, τους εργατικούς αγώνες, τα κινήματα υπεράσπισης των δημόσιων αγαθών.

Καλούμε όσους και όσες συν διοργάνωσαν το περσινό φεστιβάλ αλλά και όσους θέλουν να συμμετέχουν στην οργάνωση του φετινού να έρθουν στην πρώτη ανοιχτή συνέλευση στο Κοινωνικό Στέκι- Στέκι Μεταναστών, Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5, την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 21.00

πηγή : email που λάβαμε στις 25 Μάρτιος 02h