Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 στις 21.00

Πρώτη συνάντηση για το 10ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

Το 10ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στα σκαριά!

Το 10ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Χανίων, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών. Με τη συμμετοχή αντιρατσιστικών, μεταναστευτικών, κινηματικών, πολιτικών οργανώσεων, ΜΚΟ κ.α., με εργαστήρια και συζητήσεις και ακόμα περισσότερα πολιτιστικά γεγονότα, ελπίζουμε και φέτος να αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή των Χανιών, των φτωχών, των μεταναστών και των καταπιεσμένων.

Το Φεστιβάλ θα γίνει στις 27-28 του Ιούνη αλλά η προετοιμασία του ξεκινάει πολύ νωρίτερα. Η προετοιμασία του γίνεται από όλους και όλες μας! Όλες οι αποφάσεις παίρνονται από μια εβδομαδιαία συνέλευση όπου κατατίθενται ιδέες και οργανώνουμε την υλοποίηση τους. Για την καλύτερη κατανομή της δουλειάς που πρέπει να γίνει χωριζόμαστε σε ομάδες εργασίας και φέρνουμε στην εβδομαδιαία συνέλευση προτάσεις για την οργάνωση του φεστιβάλ.
Οι ομάδες εργασίας είναι:
- Ομάδα Κουζίνας - Μπαρ
- Ομάδα Περιπτέρων
- Ομάδα Προγράμματος
- Ομάδα Παιδικού προγράμματος
- Ομάδα Προπαγάνδισης
- Ομάδα Περιφρούρησης
- Ομάδα Οικονομικών
- Ομάδα Πόστων
- Ομάδα Στησίματος
- Ομάδα εκθέσεων - καλλιτεχνικού
- Ομάδα προφεστιβαλικών
- Ομάδα συζητήσεων

Όποιος/α θέλει να συμμετάσχει σε κάποια από αυτές τις ομάδες μπορεί να έρθει στην πρώτη συνάντηση για το φεστιβάλ την Τετάρτη 29/4 στις 21:00 στο χώρο του στεκιού ώστε να δηλώσει τη διαθεσιμότητά του/της.

πηγή : https://el-gr.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%BF