Σάββατο 9 Μαίου 2015 στις 22.30

Party οικονομικής ενίσχυσης του ολικού αρνητή στράτευσης Μ. Τόλη

Αλληλεγγύη στον Ολικό Αρνητή Στράτευσης Μ. Τόλη - στρατοδικείο 14-05-15

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Η συνέχεια του κράτους είναι αδιαμφισβήτητη. Συνεχίζει να συνεργάζεται με τη δικτατορία της Αιγύπτου και προγραμματίζει κοινά γυμνάσια με τη συμμετοχή Κύπρου και Ισραήλ, στα πλαίσια του ανταγωνισμού για κυριαρχία στην ανατολική μεσόγειο. Οι εκστρατευτικές αποστολές του ελληνικού στρατού εκτός χώρας συνεχίζουν να εμπλέκονται στα επεκτατικά παιχνίδια. Οι προσπάθειες για γεωστρατηγική αναβάθμιση μέσω αγωγών φυσικού αερίου ή κατοχύρωσης ΑΟΖ συνεχίζονται. Οι προμήθειες σε όπλα συνεχίζονται, επικουρούμενες από σαφείς προσπάθειες για αναζωoγόνηση της ελληνικής βιομηχανίας όπλων. Η εκπαίδευση του στρατού για καταστολή εξεγέρσεων σε συνθήκες αστικού πεδίου συνεχίζεται, όπως και η συμμετοχή του στρατού στη διαχείριση και υποτίμηση των μεταναστών. Η λειτουργία του στρατού ως προς την τόνωση της εθνικής συνείδησης και τη δημιουργία της εθνικής κοινότητας/ταυτότητας όχι απλά συνεχίζεται με τον προηγούμενο ρυθμό,αλλά αναβαθμίζεται.

Μην έχουμε αυταπάτες. Δε πρόκειται για την ακροδεξιά παραφωνία του Καμμένου στο υπουργείο άμυνας, ούτε για την υπαναχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τις αριστερές του διακυρήξεις. Πρόκειται για τη σημασία του μιλιταρισμού τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.Πρόκειται για τη συνέχεια της αγοράς,του κράτους και του καπιταλισμού. Πρόκειται για τα συμφέροντα των ταξικών μας εχθρών που συνεχίζουν να κυριαρχούν.

Η πιθανότητα διαρροής έμψυχου δυναμικού, η πιθανότητα ρωγμής στην εθνικιστική φρενίτιδα, η πιθανότητα υπονόμευσης του αξιόμαχου είναι σενάρια που ο στρατός πρέπει να αποφύγει, ειδικά τώρα που η καπιταλιστική αναδιάρθρωση γεννάει νέα πεδία ευκαιριών και κινδύνων.

Ο ολικός αρνητής στράτευσης Μ. Τόλης δικάζεται για 2η φορά για την επιλογή του να αρνηθεί το στρατό, παρόλο που ήδη έχει καταδικαστεί το μάρτιο του 2014 και του έχουν επιβληθεί 2 πρόστιματων 6.000 για ανυποταξία, τα οποία όμως συνειδητά δεν αποπληρώνει. Οι στρατοκράτες, όμως, κάνουν τη δουλειά τους. Εμείς ας κάνουμε τη δική μας. Να μην αφήσουμε κανέναν μόνο απέναντι στους χακί εκβια-σμούς. Να αρνηθούμε το στρατό, να συγκρουστούμε με το διάχυτο μιλιταρισμό, να χτίσουμε την ταξική-διεθνιστική αλληλεγγύη, να οργανώσουμε τον πόλεμο κατά του πολέμου. Για ένα κόσμο χωρίς στρατιωτική βαρβαρότητα, εθνικιστικά μίση, κρατική καταπίεση και καπιταλιστική εκμετάλλευση.

(στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Α. Τσίπρας να ενημερώνεται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωσταράκο και τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ Φραγκούλη, κατά την επίσκεψη του στο υπουργείο εθνικής άμυνας στις 20-10-2014)

28---afisa-stratodikeio-tolis-michalis-vol.02---14-05-2015

Σάββατο 09-05-2015 22:30, πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης, στην κατάληψη Αντιβίωση (παπανδρέου&μπελογιάννη)

Τρίτη 12-05-2015 18:00, μικροφωνική, στη νομαρχία

Τετάρτη 13-05-2015 19:00, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα "ΤΟ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ: ρίζες-εξέλιξη της σύγκρουσης, ελληνοσερβική φιλία, ο πόλεμος σε πρώτο πρόσωπο, αντιπολεμικές δραστηριότητες" εισήγηση από αναρχικό/αντιμιλιταριστή σύντροφο από Ζάγκρεμπ, στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο Ιωαννίνων (πλ. νεομ. Ιωάννη 5, έναντι δημοτικού ωδείου)

Πέμπτη 14-05-2015 08:30, συγκέντρωση αλληλεγγύης, στο στρατοδικείο Ιωαννίνων

πηγή : http://xupolutotagma.squat.gr/2015/04/28/allh...