Παρασκευή 15 Μαίου 2015 στις 19.00

Bazaar βιβλίου για την ενίσχυση των φυλακισμένων συντρόφων

Σίγουρα, τα βιβλία δεν είναι για να σκονίζονται και απλώς να πιάνουν χώρο σε ένα ράφι. Βιβλία που κάποτε διαβάσαμε, μας άρεσαν ή όχι, μπορούν να "ανακυκλωθούν", να αποκτήσουν μια καινούρια χρηστική αξία στα χέρια κάποιων άλλων. Πόσο μάλλον που στους δύσκολους καιρούς μας η αγορά βιβλίων (για όσους δεν επιδίδονται στο ευγενές σπορ του ψειρίσματος από τα μεγάλα βιβλιοπωλεία) είναι μια ακριβή ενασχόληση.

Καλούμε σε "αλάφρωμα" των βιβλιοθηκών μας από βιβλία που ίσως έχουμε χρόνια να ανοίξουμε, την προσφορά τους ως βιβλία "από δεύτερο χέρι" σε άλλους που σε συμβολικό αντίτιμο θα μπορέσουν να τα αποκτήσουν, τη συγκέντρωση αυτών των χρημάτων για την ενίσχυση των φυλακισμένων συντρόφων μας. Τα βιβλία θα συγκεντρώνονται λίγο πριν την εκδήλωση στο Κ* ΒΟΞ, ή τις προηγούμενες μέρες στο βιβλιοπωλείο ΕΝΑΝΤΙΟΔΡΟΜΙΑ (εκδ. Ασύμμετρη Απειλή) στην οδό Μεταξά 9-11 στα Εξάρχεια.

Σε αυτό το bazaar, στον πεζόδρομο της Θεμιστοκλέους έξω από το Κ*ΒΟΞ, καλούνται και συντροφικά εκδοτικά εγχειρήματα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διακινήσουν τα βιβλία τους και αφήνοντας στην ευγενή τους ευχέρεια το να συνεισφέρουν στους σκοπούς της διοργάνωσης ένα ποσοστό από τα διακινηθέντα βιβλία τους.

Εντός του Κ*ΒΟΞ θα πραγματοποιούνται προβολές ταινιών μικρού μήκους, πολιτικών και animation.

σύντροφοι από κινηματικά εκδοτικά εγχειρήματα

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1543626/