Τετάρτη 13 Μαίου 2015 στις 19.00

Εκδήλωση-ενημέρωση και συζήτηση για τις κατασταλτικές επιχειρήσεις στην Ισπανία

pandora_pinata

Το ισπανικό κράτος το τελευταίο διάστημα έχει εξαπολύσει μια κατασταλτική επίθεση συνολικά στο εκεί αναρχικό κίνημα. Απέναντι στις ομάδες και τις υποδομές του αλλά και σε συντρόφους και συντρόφισσες. Με τις αστυνομικές επιχειρήσεις "Πανδώρα" και "Πινιάτα", όπως τις ονομάτισαν, πραγματοποιήθηκαν εισβολές σε σπίτια, στέκια, κοινωνικά κέντρα και καταλήψεις σε μεγάλο εύρος της ισπανικής επικράτειας, ασκήθηκαν διώξεις σε δεκάδες αναρχικούς και αντιεξουσιαστές με βαρύτατες κατηγορίες βάσει του αντιτρομοκρατικού νόμου και είναι προφυλακισμένοι αυτήν την στιγμή 5 σύντροφοι.

Σ" αυτό το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών με την εφαρμογή του τρομονόμου διαπλάθεται το νέο περιβάλλον αστυνομικής διαχείρησης και έκτακτης ανάγκης. Εγκληματοποιούν πολιτικές αντιλήψεις, παρακολουθούν και υποκλέπτουν όσους θεωρούν υπόπτους, βιβλία και εγχειρίδια αποτελούν αποδείξεις ενοχής, ποινικοποιούνται οι φιλικές και συντροφικές σχέσεις, τα σενάρια της αντιτρομοκρατικής αναγορεύονται ως αναμφισβήτητη τηλεοπτική αλήθεια, στιγματίζουν και φυλακίζουν αγωνιστές και αγωνίστριες.

Εμείς από την πλευρά μας αναγνωρίζουμε την επίθεση στο αναρχικό κίνημα της ισπανίας ως επίθεση σε μας τους ίδιους και στεκόμαστε δίπλα σ" όλους και όλες που βρέθηκαν στο στόχαστρο της καταστολής.

Ενημέρωση και συζήτηση για τις κατασταλτικές επιχειρήσεις στην Ισπανία, επικοινωνία με συντρόφους και συντρόφισσες από το αυτοοργανωμένο κοινωνικό κέντρο "Doble o Nada" στην Palencia, που βρέθηκε στο στόχαστρο αυτών.

Τετάρτη 13/5 στις 19:00 στο Άτακτον

πηγή : http://atakton.espivblogs.net/2015/05/11/%CE%