τι; : συνέλευση θεματική : οργάνωση

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 στις 21.00

Ανοιχτή συνέλευση αναρχικών/αντιεξουσιαστών Ηρακλείου

ΟΧΙ στις αυταπάτες και στους σωτήρες

Για άλλη μια φορά οι κυβερνώντες μεθοδεύουν την εξόντωση μας, αυτή την φορά ένα αριστερό μνημόνιο θα λεηλατήσει της ζωές μας. Το παρόν και το μέλλον μας υποθηκεύτηκαν εκ νέου σε μηχανισμούς κοινωνικής αφαίμαξης (ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΛΑ, Τράπεζες, Εφορίες). Μας πρόδωσαν, μας κοροϊδέψαν θα πουν πολλοί, άλλα αυτό είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι πως όσοι-ες επέλεξαν να ξανά-αναθέσουν την διαχείριση των ζωών τους και την εκπλήρωση των ελπίδων τους σε κόμματα κοροϊδέψαν τον εαυτό τους.

Η ψήφος, η ανάθεση εξουσίας σε κόμματα, η πίστη στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, στον καπιταλισμό θα έχει πάντα ως αποτέλεσμα να παραμένουμε υποχείρια στα σχέδια των ισχυρών (αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα τα 251 Ναι στην βουλή απέναντι σε 3.358.450 εκατομμύρια όχι), και το σχέδιο τους πάντα ήταν και θα μείνει η εκμετάλλευση του εργατικού μας δυναμικού, του πλούτου που παράγουμε με τον μόχθο μας. Τα σχέδια τους επίσης ανατρέπονται μονάχα όταν οι κοινωνία επιλέξει να ξεπεράσει τον φόβο και την παραίτηση, να βγει στο προσκήνιο, στους δρόμους, στις πλατείες, όταν επιλέξει να αγωνιστεί, να επαναστατήσει.

Να γυρίσουμε την πλάτη μας σε ΟΛΟΥΣ τους επίδοξους κυβερνήτες, σε ΟΛΑ τα κόμματα (από ακροαριστερά μέχρι ακροδεξιά), να προχωρήσουμε στην αυτοδιάθεση και αυτοδιαχείριση και τον λαϊκό έλεγχο στους χώρους δουλείας μας, στις γειτονίες μας, στους δήμους και τις περιφέρειες μας, αντιιεραρχικά και οριζόντια.

Θα ματώσουμε ούτως ή άλλως, μένει να επιλέξουμε αν θα το κάνουμε δίνοντας μια προοπτική απελευθέρωσης ή δηλώνοντας υποταγή στους δεσμώτες μας.

Καλούμε σε συνέχιση του αγώνα, πιο αποφασισμένα, πιο οργανωμένα.

Τρίτη 14/7 στην κατάληψη ευαγγελισμού - 17:00 συγκέντρωση για μοτοπαρέμβαση στις γειτονίες. Στις 21:00 ανοιχτή συνέλευση Α/Α

Τετάρτη 15/7 συγκέντρωση 19:30 στην πλατεία ελευθερίας και Πορεία

Συνέλευση αναρχικών/αντιεξουσιαστών Ηρακλείου

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1547025/