Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18.00

Ανοιχτή συνέλευση για την επέτειο της δολοφονίας του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα

Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση για τη διοργάνωση κεντρικής αντιφασιστικής-αντικρατικής πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.

Δυο χρόνια μετά την κρατική δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τους μισθοφόρους μιας ναζιστικής οργάνωσης, η κρατική τρομοκρατία συνεχίζεται, στα σύνορα, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στα κάτεργα της μισθωτής σκλαβιάς και στους δρόμους. Οι φασιστικές συμμορίες των αφεντικών παραμένουν οπλισμένες.

Οι μέρες μνήμης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα έρχονται σε μια στιγμή που το κράτος επιχειρεί να νομιμοποιήσει εκλογικά για άλλη μια φορά την καπιταλιστκή λεηλασία. Ενώ έχει αποκαλυφθεί πλήρως η συμπόρευση της κυβερνητικής αριστεράς με τα διεθνή οικονομικά διευθυντήρια και καταποντίζεται η κοινοβουλευτική κι εξωκοινοβουλευτική συναινετική αντιπολίτευση, οι φασίστες θα αναλάβουν τον ρόλο της καθεστωτικής, δήθεν εξωσυστημικής αντιπολίτευσης.

Επικαιροποιώντας το νήμα των δυναμικών κινητοποιήσεων των προηγούμενων δυο χρόνων απέναντι σε μια φασιστική-κρατική δολοφονία, να ξαναβγάλουμε στους δρόμους την οργή μας μαζικά. Για να θεριέψει η κοινωνική σύγκρουση. Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση για τη διοργάνωση κεντρικής αντιφασιστικής-αντικρατικής πορείας, στο ΕΜΠ (Γκίνη) την Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 6μμ.

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών για την διοργάνωση Αντιφασιστικής - Αντικρατικής πορείας

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/59958/