Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19.00

Κάλεσμα για την οργάνωση αντιφασιστικής-αντιρατσιστικής κινητοποίησης

Κάλεσμα για ανοιχτή ενωτική σύσκεψη

Τρίτη 8 Σεπτέμβρη, 7μμ, Εργατικό κέντρο

Αντιφασιστικός ξεσηκωμός τον Σεπτέμβρη - Στα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Στα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα η ΚΕΕΡΦΑ καλεί στην Αθήνα αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 25/9, στην Ομόνοια και απευθύνει κάλεσμα σε όλα συνδικάτα, τις κοινότητες των μεταναστών, τους φοιτητικούς συλλόγους για να κορυφώσουμε τη δράση μας. Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί κι αυτή σε ενωτικές κινητοποιήσεις σ' όλη την Ελλάδα ενάντια στο ρατσισμό και τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Να οργανώσουμε το κάλεσμα της αντιφασιστικής-αντιρατσιστικής κινητοποίησης και στη Θεσσαλονίκη!

Ο Σεπτέμβρης ξεκινάει με τη συνέχιση της δίκης της Χ.Α., που έχει οριστεί για τις 8/9 και κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ στις 8πμ στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού. Θα συνεχίσουμε την μάχη για να αποκαλυφθεί η εγκληματική δράση του Μιχαλολιάκου και της παρέας του και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι. Οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν δεν έχουν θέση ούτε στη Βουλή, ούτε στις γειτονιές, ούτε πουθενά.

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ζητάνε την εξόντωση των προσφύγων με κλείσιμο των συνόρων και μαζικές απελάσεις, φράχτες στα σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η θέση αυτών των τεράτων είναι στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Όσο και αν προσπαθούν να το παίξουν ένα νόμιμο αντιμνημονιακό κόμμα, το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει διαρκώς να δίνει την μάχη ότι δεν πρόκειται για κανένα κόμμα αλλά για μία εγκληματική οργάνωση και γι΄αυτό απαιτούμε και την ισόβια καταδίκη τους.

Ο ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ!

Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α.

πηγή : email που λάβαμε στις 5 Σεπτέμβριος 14h