Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20.00

Προβολή ντοκιμαντερ & Bar Οικονομικής ενίσχυσης

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ANTIFA
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ

Το μόνο πράγμα που προσπαθεί να καταφέρει το πολιτικό σύστημα σε όλες του τις μορφές (Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι κτλ) είναι η διαχείριση της φτώχειας. Έτσι, όλοι μιλάνε για εθνική ανάπτυξη παρωχημένα, ενώ στην ουσία μιλάνε για το πώς θα βγάλουν κέρδος για λογαριασμό του Κεφαλαίου (Μπόμπολα, Βαρδiνογιάννη, Αλαφούζο κτλ) μέσα από την φτωχοποίηση των αδύναμων.
Ας αναφερθούμε από την μια στο εμπόριο ελπίδας του ΣΥΡΙΖΑ, που ενώ προεκλογικά θα χτυπούσε τους δυνατούς, υπέγραψε μέτρα υπέρ τους....
...ενώ από την άλλη πλευρά, στην λεπίδα της Χρυσής Αυγής, που, ενώ διατυμπάνιζε πως τα θα βάλει με τα λαμόγια, έβγαζε όλη την βία τηςστους πιο αδύνατους (μετανάστες) και στον κόσμο του αγώνα (δολοφονία Φύσσα, επιθέσεις στο Πέραμα και σε καταλήψεις και αυτοοργανωμένους χώρους).

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη για την δίκη-παρωδία, αφού οι ίδιοι μηχανισμοί που τους διώκουν είναι αυτοί που τους εκτρέφουν τόσα χρόνια.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όποιος και να είναι ο διαχειριστής της εξουσίας, θα είναι πάντα στο πλευρό των αφεντικών.

Αν δεν τσακίσουμε εμείς τα μνημόνια, τον φασισμό και γενικά την εκμετάλλευση στην δουλειά, στο σχολείο, στην γειτονιά, στο γήπεδο, δεν θα το κάνει κανένας για εμάς.Απέχουμε από το εκλογικό πανηγύρι!Συμμετέχουμε στους κοινωνικούς αγώνες!

Προβολή ντοκιμαντερ και Bar Οικονομικής ενίσχυσης17/09 20:00 Θόλος

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 18/09 19:00
ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Βόλος 2015

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/60251/