Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21.00

Συναυλία με το γαλλικό σχήμα Norbert Bouche Quartet

To Djangofest της Αθήνας και το Κοινωνικό Πολιτιστικό κέντρο Βύρωνα σας προσκαλούν στο άλσος της Λαμπηδόνας για μια βραδιά γεμάτη μουσική με το γαλλικό σχήμα Norbert Bouche Quartet και την Εύα Λαύκα στη φωνή , το Σάββατο 19/9 στις 21.00

Το σχήμα ήταν να συμμετάσχει στο φετινό Djangofest της Αθήνας, αλλά στάθηκε αδύνατο με την αλλαγή της ημερομηνίας λόγω των εκλογών. Αποφασίσαμε έτσι να βρεθούμε και να τους απολαύσουμε, μαζί με όσους μουσικούς βρεθούν και θέλουν να τζαμάρουν εκείνο το βράδυ.

Κατόπιν δική τους πρότασης θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης για τους πρόσφυγες πολέμου.

Το "Norbert Bouche Quartet" δημιουργήθηκε στο Παρίσι το 2014 από τους Norbert Bouche (βιολί), Benjamin Blackstone (κιθάρα), Γιάννη Τζιάλλα (κιθάρα) και Guillaume Duval (κοντραμπάσο). Η αναφορά του κουαρτέτου είναι η jazz manouche (ή gypsy jazz) όπως διαμορφώθηκε από τους Django Reinhardt και Stephane Grappelli στις θρυλικές ηχογραφήσεις των δεκαετιών του 1930, '40 και '50. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζουν σε συνεργασία με την Εύα Λαύκα στη φωνή, ένα βασικό μέρος του κλασικού swing (και όχι μόνο) ρεπερτορίου ξεκινώντας από τον Django και φτάνοντας ως τις μέρες μας.

Οι μουσικοί

Νorbert Bouche

Benjamin Blackstone

Guilliame Duval

Γιάννης Τζιάλλας

www.norbertbouche-quartet.com

πηγή : http://politistikokentrovirona.blogspot.com/2...