Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19.00

Συνάντηση ομάδας κατά της αστυνομικής βίας

Σάββατο 26/9/15, 7.00μμ-10.30μμ, Συνάντηση ομάδας κατά της αστυνομικής βίας

Σάββατο . μμ- . μμ Συνάντηση ομάδας κατά της αστυνομικής βίας

Θα συνεχιστεί η συζήτηση από κει που σταμάτησε το προηγούμενο Σάββατο,

1. σε σχέση με την εξέλιξη της παρέμβασης/δράσης αλληλεγγύης μελών της ομάδας προς σύντροφο Καμερουνέζο, εργαζόμενο κάτω από απάνθρωπες συνθήκες, από Μάιο και μετά, στο παραλιακό IBIZA Beach Bar, στο Λούρο της Αιτωλοακαρνανίας

2. θα προχωρήσει, συγκεκριμένα, με προτάσεις συμμετοχών, η διεργασία διοργάνωσης του Φεστιβάλ Αλληλεγγύης στα άτομα (παιδιά και ενήλικες) ΑμεΑ στα κλειστά ιδρύματα "περίθαλψης", όπου παραβιάζεται κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, στα Λεχαινά, στην Αττική και σε όλη την επικράτεια, που είναι η επόμενη εκδήλωση της ομάδας.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, ενεργά, τόσο στο περιεχόμενο του προγράμματος όσο και στις λειτουργικές ανάγκες του χώρου, και στην κάλυψη πρακτικών εργασιών, γι αυτό το διήμερο, Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Οκτωβρίου, 12.00μ - 12.00 πμ, παρακαλούνται να έρθουν.

Η συνέλευση είναι ανοιχτή σε καθένα και καθεμιά, που μοιράζεται κοινές ανησυχίες και οραματίζεται έναν άλλο κόσμο, ενεργό και αλληλέγγυο, όπου ο άνθρωπος και η φύση με την πλούσια ποικιλομορφία του/της, αυτοοργανώνεται οριζόντια, ζει και δημιουργεί, μακριά από φυλετικούς, σεξιστικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς και οικονομικούς αποκλεισμούς!

Σε περιμένουμε!

πηγή : http://www.embros.gr/component/k2/1-news/sabb