Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 στις 20.00

(!) Συνέλευση για το εφετείο της επίθεσης στο στέκι Αντίπνοια

Στις 9/10 ξεκίνησε η εκδίκαση της έφεσης των παρακρατικών φασιστών Α. Στράτου και Β. Σιατούνη που μαχαίρωσαν δύο συντρόφους κατά την εισβολή τους με ένα τάγμα εφόδου της Χ.Α. στο στέκι Αντίπνοια το 2008. Κατέθεσαν οι τέσσερις σύντροφοι και συντρόφισσες που βρίσκονταν στο στέκι την ώρα της επίθεσης, καθώς και οι μπάτσοι, σε μία αίθουσα κατάμεστη από συντρόφισσες και συντρόφους.

Τη Πέμπτη 15/10 συνεχίζεται η διαδικασία κατά την οποία θα καταθέσουν μάρτυρες υπεράσπισης των φασιστών, οι οποίοι εμφανίζονται για πρώτη φορά. Ο ένας από τους δύο είναι ο γνωστός πλέον ιατροδικαστής μισθοφόρος της χ.α. και των μπάτσων που έχει καταθέσει και στην δολοφονία του Λουκμάν (μιλώντας για τις μαχαιριές που δέχτηκε στο σώμα του ο Λοικμάν σαν τσιμπήματα), και στην υπόθεση της επίθεσης σε 16χρονο μαθητή στο Π.Φάληρο από χρυσαυγίτες (αποστολόπουλος-χατζηπαυλίδης) καθώς και στην υπόθεση της Πάρνηθας ως μάρτυρας υπεράσπισης των μπάτσων.

Καλούμε σε συνέλευση Τρίτη 13/10 στις 20:00 (αυστηρά) στο Πολυτεχνείο για να οργανώσουμε εκ νέου την παρουσία μας στο Εφετείο της Πέμπτης, όπου και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα βγει η απόφαση.

αναρχικό- αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια

πηγή : email που λάβαμε στις 13 Οκτώβριος 07h