Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 στις 19.00

Προβολή ταινίας: Jacob's Ladder

_ _ _n

Πλοκή: Ο Jacob (Tim Robbins) είναι βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ. Έπειτα από τη σφαγή που υπέστησαν οι φίλοι του, και την δική του παρολίγον μοιραία στιγμή, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η μεταπολεμική του ζωή δεν είναι τελικά και τόσο ρόδινη. Σταδιακά αρχίζει να μαστίζεται από εφιαλτικές παραισθήσεις με κεράτινα τέρατα τα οποία τον στοιχειώνουν, αναμνήσεις από τη ζωή με τη πρώτη του γυναίκα, και οράματα στα οποία πρωταγωνιστεί ο νεκρός του γιος Gabe (Maculay Culkin). Η νέα του σύζυγος Jezzie (Elizabeth Pena) κάνει οτι περνάει από το χέρι της προκειμένου να καταφέρει να τον βοηθήσει, αλλά ο Jacob μοιάζει να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο σε μια παραληρηματική πραγματικότητα χωρίς διέξοδο. Όταν αρχίσει και ο ίδιος να αναζητά των προέλευση των δεινών του, θα έρθει αντιμέτωπος με μια συγκλονιστική αποκάλυψη, η οποία έχει τις ρίζες της στην φρίκη του Βιετνάμ. Τότε θα καταλάβει από πρώτο χέρι οτι τίποτα στην τωρινή του ζωή δεν είναι όπως φαίνεται. Το τελεσίδικο ταξίδι του Jacob, έχει ήδη ξεκινήσει…

Άρθρο για την ταινία ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πληροφορίες για το πως να έρθετε:

Η προβολή θα γίνει στην Αίθουσα 11 του κτηρίου Χημικών Μηχανικών.

Με δικό σας μέσο

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα αυτοκίνητα (I.X. ή ταξί) μπορούν να μπουν μόνο από την πύλη της Πολυτεχνειούπολης, αυτήν που βρίσκεται στην οδό Kατεχάκη(μπαίνοντας όλο ευθεία, στοπ στο παρκινγκ, από πάνω κτήριο χημ.μηχανικών)

Συγκοινωνίες

Η γραμμή 608, Γαλάτσι - Ακαδημία - Νεκρ. Zωγράφου. Θα πρέπει να κατέβουν στην 8η στάση Ζωγράφου και να περπατήσουν λίγο προκειμένου να φτάσουν στην «πάνω» πύλη της Πολυτεχνειούπολης, δηλαδή σε αυτή που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Tοπογράφων.

Η γραμμή 230, Aκρόπολη - Zωγράφου. Όπως και παραπάνω, θα πρέπει να κατέβουν στην 8η στάση και να περπατήσουν προκειμένου να φτάσουν στην πύλη της Πολυτεχνειούπολης που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Tοπογράφων.

Προβολή Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

πηγή : http://radio98fm.org/2015/10/18/provoli-studi...