Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 στις 20.00

Προβολή ταινίας Lost River

_ _ _o

Υπόθεση:
Τοποθετημένο στο σουρεαλιστικό τοπίο μιας έρημης πόλης, η Μπίλι, μια ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών βυθίζεται σε ένα μακάβριο και ποτισμένο με σκοτεινή φαντασία υπόκοσμο, την ίδια ώρα που ο έφηβος γιος της ανακαλύπτει μια μυστική οδό σε μια υποβρύχια πόλη. Μαζί θα πρέπει να λύσουν το μυστήριο που τους περιβάλλει προκειμένου να σώσουν την οικογένειά τους.

95 min | Fantasy, Thriller

Σκηνοθέτης
: Ryan Gosling
Σεναριογράφος: Ryan Gosling
Ηθοποιοί: Christina Hendricks, Iain De Caestecker, Matt Smith

Άρθρο για την ταινία ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πληροφορίες για το πως να έρθετε:

Η προβολή θα γίνει στην Αίθουσα 11 του κτηρίου Χημικών Μηχανικών.

Με δικό σας μέσο

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα αυτοκίνητα (I.X. ή ταξί) μπορούν να μπουν μόνο από την πύλη της Πολυτεχνειούπολης, αυτήν που βρίσκεται στην οδό Kατεχάκη(μπαίνοντας όλο ευθεία, στοπ στο παρκινγκ, από πάνω κτήριο χημ.μηχανικών)

Συγκοινωνίες

Η γραμμή 608, Γαλάτσι - Ακαδημία - Νεκρ. Zωγράφου. Θα πρέπει να κατέβουν στην 8η στάση Ζωγράφου και να περπατήσουν λίγο προκειμένου να φτάσουν στην «πάνω» πύλη της Πολυτεχνειούπολης, δηλαδή σε αυτή που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Tοπογράφων.

Η γραμμή 230, Aκρόπολη - Zωγράφου. Όπως και παραπάνω, θα πρέπει να κατέβουν στην 8η στάση και να περπατήσουν προκειμένου να φτάσουν στην πύλη της Πολυτεχνειούπολης που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Tοπογράφων.

πηγή : http://radio98fm.org/2015/10/29/provoli-taini...