Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 στις 19.00

Προβολή ταινίας: Δεσμώτης του Ιλίγγου

Υπόθεση: Η ταινία Δεσμώτης του Ιλίγγου (Αγγλ. Vertigo) είναι ψυχολογικό θρίλερ παραγωγής 1958, σε σκηνοθεσία Άλφρεντ Χίτσκοκ. Το σενάριο της ταινίας, το οποίο έγραψαν οι Άλεκ Κόουπελ και Σάμιουελ Α. Τέιλορ, είναι βασισμένο στο αστυνομικό μυθιστόρημα των Μπουαλώ Νάρσεζακ με τίτλο D'entre les morts. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Τζέιμς Στιούαρτ στο ρόλο ενός αστυνομικού, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση λόγω ψυχολογικού σοκ που υπέστη κυνηγώντας έναν εγκληματία, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να υποφέρει από κατάθλιψη και ιλίγγους. Συμπρωταγωνίστρια του Στιούαρτ στην ταινία είναι η Κιμ Νόβακ στο ρόλο μιας γυναίκας που παρουσιάζει αλλόκοτη συμπεριφορά και κρατά ένα σκοτεινό μυστικό.

Πληροφορίες για το πως να έρθετε:

Η προβολή θα γίνει στην Αίθουσα 11 του κτηρίου Χημικών Μηχανικών.

Με δικό σας μέσο

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα αυτοκίνητα (I.X. ή ταξί) μπορούν να μπουν μόνο από την πύλη της Πολυτεχνειούπολης, αυτήν που βρίσκεται στην οδό Kατεχάκη(μπαίνοντας όλο ευθεία, στοπ στο παρκινγκ, από πάνω κτήριο χημ.μηχανικών)

Συγκοινωνίες

Η γραμμή 608, Γαλάτσι - Ακαδημία - Νεκρ. Zωγράφου. Θα πρέπει να κατέβουν στην 8η στάση Ζωγράφου και να περπατήσουν λίγο προκειμένου να φτάσουν στην «πάνω» πύλη της Πολυτεχνειούπολης, δηλαδή σε αυτή που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Tοπογράφων.

Η γραμμή 230, Aκρόπολη - Zωγράφου. Όπως και παραπάνω, θα πρέπει να κατέβουν στην 8η στάση και να περπατήσουν προκειμένου να φτάσουν στην πύλη της Πολυτεχνειούπολης που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Tοπογράφων.

Προβολή Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

πηγή : http://radio98fm.org/2015/11/02/provoli-taini...