Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009 στις 9.00 πμ

Δίκη Βαγγέλη Πάλλη

Στις 25 Νοέμβρη ο Βαγγέλης Πάλλης δικάζεται στα δικαστήρια της Λάρισας σε 2ο βαθμό για την εξέγερση στις φυλακες Τρικάλων.
Να είμαστε όλοι εκεί

______-xjxqjo.jpg

Στις 27 Απρίλη του 2006 πραγματοποιείται εξέγερση στη φυλακή Τρικάλων με αίτημα τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Η φυλακή περικυκλώνεται από αστυνομικές δυνάμεις που καταστέλλουν την εξέγερση με χρήση χημικών. Το Νοέμβρη του 2007 η ανακρίτρια Τρικάλων απήγγειλε στο Βαγγέλη Πάλλη και άλλους τρεις συγκρατούμενους του τις κατηγορίες της «στάσης» και «απόπειρας απόδρασης» θεωρώντας τους υποκινητές της εξέγερσης. Στις 23 Μάρτη του 2009 σε δίκη που έγινε στη Λάρισα ο Βαγγέλης Πάλλης και ο Ρ. Πάππα καταδικάζονται σε ποινή τριών χρόνων ως υποκινητές. Με μια συγκλονιστική απολογία ο Β. Πάλλης κατήγγειλε το σωφρονιστικό σύστημα. Την ώρα που πραγματοποιούνταν η δίκη, οι αλληλέγγυοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας δέχθηκαν την επίθεση της αστυνομίας. Έγιναν 8 προσαγωγές και δύο από τους συγκεντρωμένους τραυματίστηκαν σοβαρά

Το κράτος αφού καταστέλλει τις εξεγέρσεις των φυλακών στοχοποιεί και εξοντώνει τους  αγωνιστές κρατούμενους με δίκες παρωδία και ταυτόχρονα επιχειρεί να διαλύσει οποιαδήποτε κίνηση αλληλεγγύης προς τους εξεγερμένους των φυλακών.

 Δεν θα τους περάσει.

Στις 25 Νοέμβρη ο Βαγγέλης Πάλλης δικάζεται στα δικαστήρια της Λάρισας σε 2ο βαθμό.

Να είμαστε όλοι εκεί

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Βαγγέλη Πάλλη και τους εξεγερμένους των φυλακών

διοργάνωση :  Πρωτοβουλία αναρχικών ενάντια στις φυλακές

πηγή : https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=...