Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 στις 21.00

Vinyl Party οικονομικής ενίσχυσης του στεκιού

vinyl A compressed

Aυτή την Παρασκευή 5/2 απ'τις 21.00 Πάρτυ Οικονομικής ενίσχυσης του στεκιού. Το πάρτυ θα γίνει με βινύλια και είναι ανοιχτό στις προτάσεις και στα βινύλια που μπορεί να φέρει όποιος θέλει. Επομένως ξεσκονίστε και ξεδιαλέξτε τα παλιά σας αγαπημένα δισκάκια και φέρτε τα!

Το πολιτιστικό κοινωνικό στέκι Ταξίδι Χωρίς Χάρτη υπάρχει εδώ και περίπου 6 χρόνια με μία συνεπή παρουσία στη γειτονιά των Κ.Πετραλώνων, με συνεχείς δράσεις, εργαστήρια, προβολές, συζητήσεις, παρεμβάσεις, κείμενα, εκδόσεις βιβλίων, cd, παραστάσεις, αφηγήσεις, κατασκευές, παιχνίδια, μουσικές, εκδρομές, περιηγήσεις, φαγοπότια και κυρίως με άπειρες όμορφες στιγμές, στιγμές αλληλεγγύης, αγώνα, ένα συνεχές ανθρώπινο πάρε-δώσε που δημιουργεί κοινότητες, αγάπη και πολιτικές ζυμώσεις.

Καλούμε τους πάντες λοιπόν, παλιούς γνωστούς, φίλους, παλιότερους συμμετέχοντες, νεότερες παρουσίες, όσους πιστεύουν ότι αξίζει η προσπάθεια για την αμεσότητα στην τέχνη (και όσα αυτό συνεπάγεται), να έρθουν να γιορτάσουμε μαζί και να ενισχύσουμε με την παρουσία μας (κυρίως) και με τον όβολο μας (δευτερευόντως) την ύπαρξη του στεκιού και την συνέχιση της προσπάθειας.

Καλή μας συνέχεια!

πηγή : https://taxidixwrisxarti.espiv.net/index.php/...