Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στις 14.00

Συλλογική κουζίνα

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου: 8 μμ., Συνέλευση του ΚΠΚΒ

___________________

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου

- 2μμ., Συλλογική κουζίνα

- 8:30 μμ., Κύκλος Ιστορίας και Φιλοσοφίας, «Η ανάδυση του καπιταλισμού και η διαμάχη των οικονομικών θεωριών: Από την Κλασική Σχολή στον Κ. Μαρξ». Συζητούμε με τον Γιάννη Μηλιό καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο ΕΜΠ.

___________________

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

- 9 μμ.: Προβολή της ταινίας, "Death proof" του Κ. Ταραντίνο. Λίγα λόγια: Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο "Death Proof", την μία εκ των δύο ταινιών τρόμου στην παράδοση των αιθουσών "Grindhouse", με το οποίο συμμετείχε στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών 2007. Μετά τη δύση του ηλίου η Jungle Julia, η πιο καυτή DJ του Ώστεν, βρίσκει το χρόνο να ξεσαλώσει με τις δύο κολλητές της. Οι τρεις σέξι φίλες γυρίζουν από μπαρ σε μπαρ και τραβάνε τα βλέμματα όλων. Αυτό όμως που δε γνωρίζουν είναι πως έχουν τραβήξει και την προσοχή του Stuntman Mike, ενός επικίνδυνου serial killer, ο οποίος σκοτώνει όμορφες γυναίκες χρησιμοποιώντας το αμάξι του. Καθώς η νύχτα πέφτει για τα καλά και οι τρεις κολλητές συνεχίζουν τις εξορμήσεις τους, ο Stuntman Mike πλησιάζει επιταχύνοντας...

_______________

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

- 8μμ.: Βιβλιοπαρουσίαση -συζήτηση για το ελληνικό χρέος με αφορμή το βιβλίο του Θωμά Παπακωσταντίνου "Η Ελλάδα στα δεσμά του χρέους". Την Παρασκευή 26 Φλεβάρη στις 8 μ.μ θα πραγματοποιηθεί βιβλιοπαρουσίαση-συζήτηση για το ελληνικό χρέος με αφορμή το βιβλίο του Θωμά Παπακωσταντίνου "Η Ελλάδα στα δεσμά του χρέους" στο οποίο περιλαμβάνεται η ιστορία των Δανείων των Πτωχεύσεων και των Διεθνών Οικονομικών Ελέγχων του Νεοελληνικού κράτους από το 1821 έως το 2014.

σχετικό άρθρο

__________________

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

- 2μμ., Συλλογική κουζίνα

- 3:45 μμ., παραδοσιακοί χοροί

______________________

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

- 11 πμ.: Ανοιχτό Κοινωνικό Πανεπιστήμιο

- 8 μμ.: Συναυλία στο πλαίσιο του Local Act, με τους: Swingazoo, Trio Ταπί, Diminuita (Le petit Big Band)

πηγή : email που λάβαμε στις 23 Φεβρουάριος 14h