Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στις 20.00

Συνέλευση του Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυρ. αργίας...

Κάλεσμα στη συνέλευση του Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια

syntonistikodrasis b

H επόμενη συνέλευση του Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια θα γίνει την Τετάρτη 13/4 στις 8μμ ακριβώς στα γραφεία του ΣΥΒΧΨΑ (Λόντου 6, Εξάρχεια).

Μπροστά μας έχουμε δύο ακόμα Κυριακές, την Κυριακή 24/4 και την Κυριακή 8/5, με τα εμπορικά καταστήματα να είναι και πάλι ανοιχτά (σύμφωνα με το νόμο για τις «8 Κυριακές» που εξακολουθεί να ισχύει).

Η συνέλευση μας προφανώς και πάλι είναι ανοιχτή σε όσα σωματεία και συλλογικότητες, συναδέλφισσες και συναδέλφους βρέθηκαμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις και σε όλες τις σχετικές παρεμβάσεις μας όλη την περασμένη περίοδο και γενικά σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν/συντονίσουν δράση για το ζήτημα αυτό.

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια syntonistikokyriakes.espivblogs.net

> Σημειώνουμε ότι την Τετάρτη 13 Απρίλη, οπότε και θα γίνει η επόμενη συνέλευση, συμπληρώνονται 2 χρόνια ακριβώς από την πρώτη απεργιακή κινητοποίηση του Συντονιστικού δράσης (13/4/2014) στην Ερμού, που είχε σηματοδοτηθεί από τη μαζική συμμετοχή συναδέλφων και αλληλέγγυων, τις δεκάδες απεργιακές περιφρουρήσεις σε εμπορικά καταστήματα και την επίθεση των ΜΑΤ. Δύο χρόνια μετά τη μάχη της Κυριακής 13 Απρίλη 2014 (και όσων μαχών προηγήθηκαν κατά τα προηγούμενα χρόνια αλλά και όσων ακολούθησαν από τότε μέχρι και σήμερα) συνεχίζουμε και προσπαθούμε να δυναμώσουμε το δίκαιο αυτό αγώνα.

syntonistiko_drasis_afisa
[κάποιες από τις πρώτες αφίσες του Συντονιστικού δράσης]

πηγή : https://bookworker.wordpress.com/2016/04/10/%...