Πέμπτη 12 Μαίου 2016 στις 19.00

Κάλεσμα για την επανασύσταση της συνέλευσης αλληλεγγύης στον Γ. Τσιρώνη


Κάλεσμα σε συντρόφους-ισσες για την επανασύσταση της συνέλευσης αλληλεγγύης στον Γ. Τσιρώνη, Πέμπτη 12/5, στις 19:00, στην ΑΣΣΟΕ, καθώς για τις 3 Ιούνη επαναπροσδιορίστηκε η αναβληθείσα δίκη του συντρόφου Γ.Τσιρώνη για την απαλλοτρίωση της Ε.Τ.Ε στη Σόλωνος και άλλων 6 ληστειών τραπεζών.

Ο σύντροφος πρόκειται να δικαστεί για 7 ληστείες τραπεζών οι οποίες διαπράχθησαν την περίοδο 2002-2006, με βάση διάτρητα αποδεικτικά στοιχεία και γελοίους αστυνομικούς ισχυρισμούς. Δυστυχώς, παρά το γεγονός της αθώωσης του Σ. Σεϊσίδη για την ίδια υπόθεση και την αμετάκλειτη καταδίκη σε 12,5 έτη κάθειρξης, για μία μόνο εξ' αυτών ληστεία (αυτήν για την οποία και συνελήφθη) του Γ. Δημητράκη, αυτός ο ηλίθιος δημοσιογραφικός όρος-<<ληστές με τα μαύρα>> -συνοδευόμενος και από μια ογκώδη δικογραφία, εξακολούθει επικίνδυνα να κατατρέχει, τόσο τον Γρηγόρη, όσο και τον σύντροφο Μ. Σεϊσίδη.

Να θυμίσουμε,επιγραμματικά, οτι οι σύντροφοι Μάριος, Γρηγόρης και Σίμος είχαν περάσει σε καθεστώς φυγοδικίας από το 2006, καθώς είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψής τους, για τις παραπάνω ληστείες τραπεζών. Ενώ το 2009 επικυρήσσονται, μετά από πρωτοβουλία του τοτέ Υπουργού Προ.Πο Μ. Χρυσοχοΐδη, με 600.000 ευρώ ο καθένας, θέτοντας στις διωκτικές αρχές, ως πρώτη προτεραιότητα, τη συλληψή τους. Η στοχοποιησή τους, εδώ και μια δεκαετία, από αστυνομικούς-δημοσιογραφικούς κόμβους παραπληροφόρησης δεν έχει κοπάσει, καθώς συνεχώς φωτογραφίζονται ως ύποπτοι για επιθέσεις ομάδων αντάρτικου πόλης και μια τεράστια λίστα ανεξιχνίαστων ληστειών τραπεζών. Πρόσφατη εξέλιξη και απότοκο της δαιμονοποίησης συγκεκριμένων υποθέσεων και ατόμων, είναι και η προσπάθεια αναβάθμισης του κατηγορητηρίου με το άρθρο 187Α, σε μια αυθαίρετη και εκδικητική αστυνομική-νομική εισαγωγή του σε δικογραφία υποθέσεων ληστειών τραπεζών που αφορα τόσο τον σύντροφο Γ. Τσιρώνη όσο και τους Μ. Θεοφίλου, Γ. Πετρακάκο και Σ. Χριστοδούλου.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ Γ. ΤΣΙΡΩΝΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Μ. ΣΕΙΣΪΔΗ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

αλληλεγγυοι-ες

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1558872/