Παρασκευή 20 Μαίου 2016 στις 18.00

Νέα αντιφασιστική σύσκεψη για την ακύρωση της «εργατικής» συνδιάσκεψης των ναζί

Νέα Αντιφασιστική σύσκεψη για την ακύρωση της «εργατικής» συνδιάσκεψη των ναζί μέσα στο πλαίσιο των δημόσιων εμφανίσεων τους το επόμενο Σαββατοκύριακο

Την περασμένη Τρίτη 17 Μάη καλέστηκε η 4 αντιφασιστική σύσκεψη για τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής στη νεολαία και στον χώρο της εργασίας. Παραβρέθηκαν Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών (ΣΥΚΑΠΡΟ), το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ) και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας μ-λ (ΚΚΕ μλ) καθώς και σύντροφοι και συντρόφισσες από γειτονιές της Αθήνας. Στα πλαίσια προετοιμασίας και προπαγάνδας, οργανώθηκαν εξορμήσεις σε Πέραμα, Αμαξοστάσιο ΟΑΣΑ Ελληνικού και στα γραφεία της ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των ναζί, την Κυριακή 22 Μάη είχαν εξαγγείλει «εργατική» συνδιάσκεψη. Δηλαδή ήθελε να μαζέψει όλο το σκυλολόι των αφεντικών, τους απεργοσπάστες, αυτούς που χαφιεδίζουν τους εργάτες ώστε γλύφοντας την εργοδοσία να περισώσουν το τομάρι τους.

Σήμερα Παρασκευή 20 του Μάη, δυο μέρες πριν, ακόμα να οριστικοποιηθεί η ώρα και ο χώρος σύναξης της φασιστικής φάρας. Η οριστική μετάθεση στις καλένδες ή η μετατροπή της σε ένα μίζερο και εσωστρεφές μάζεμα στα γραφεία τους είναι μια πρώτη νίκη του αντιφασιστικού κινήματος.

Η συγκέντρωση των Ιμίων, το «φεστιβάλ» Νεολαίας, η συγκέντρωση στον Πειραιά της 8ης Απριλίου, μαζεύουν 100 με 200 τραμπούκους. Κι αυτές με τη συμπαράσταση της αστυνομίας, της κυβέρνησης και του Καμίνη.

Δεκάδες σωματεία και εργατικές παρατάξεις δηλώνουν αποφασισμένα να αντιμετωπίσουν την προσπάθεια να στηθεί λακέδικος μηχανισμός μέσα στην εργατική τάξη.

Συνεχίζουμε σήμερα Παρασκευή 20 Μάη την 5η αντιφασιστική σύσκεψη συλλογικοτήτων και ατόμων στο κατειλημμένο κτίριο του Γκίνη στις 6μμ για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την εξέλιξη καθώς και τις νέες προκλήσεις των ναζιστών που καλούν δημόσιες συγκεντρώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

20 Μάη 2016

Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία ΕΘΕΛ ΟΑΣΑ (ΕΑΣ)

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμου

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2016/05/20/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CF%8D/