Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 στις 20.30

Θεματική συνέλευση για τα εργασιακά

Η επίθεση από την κυβέρνηση - την ΕΕ - το ΔΝΤ - το κεφάλαιο προς τους εργαζόμενους τον λαό και την νεολαία συνεχίζεται και κλιμακώνεται.

Το επίδομα ανεργίας βαφτίζεται σε επίδομα εργασίας και αντί για στήριξη στον άνεργο γίνεται άλλο ένα στήριγμα στις επιχειρήσεις.

Το σήριαλ των αξιολογήσεων-προαπαιτούμενων-δόσεων οδηγεί σε συνεχόμενα αντιλαϊκά μέτρα. Μετά τα μέτρα που ψηφίστηκαν ακολουθούν ο εργασιακός και ο συνδικαλιστικός νόμος. Με το πόρισμα της «επιτροπής εμπειρογνωμόνων» για το εργασιακό και τις νέες διαπραγματεύσεις θεσμών-Κατρούγκαλου προετοιμάζουν τη νέα επίθεση.

Τα μέτρα αυτά δεν είναι απλά μια ελληνική ιδιαιτερότητα. Ο νόμος Ελ Κομρί στη Γαλλία ήταν σε παρόμοια κατεύθυνση.

synelefsi-ergasia-19-10

Η κατρακύλα και η αφαίρεση δικαιωμάτων ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ και δεν πρόκειται να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Απέναντι στην επίθεσή τους πρέπει να οργανώσουμε τη δική μας απάντηση.

Να φέρουμε στο προσκήνιο τα εργατικά μας δικαιώματα, να συγκροτήσουμε τις νέες αναγκαίες συλλογικές μορφές οργάνωσης και αγώνας.

Πρώτο βήμα να συζητήσουμε για όλα αυτά και να διαμορφώσουμε το σχέδιο της παρέμβασης μας στην περιοχή.

Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 19/10, στις 8:30μμ, θα πραγματοποιηθεί θεματική συνέλευση για τα ζητήματα αυτά, στον χώρο της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας "Υδραγωγείο".

Καλούμε τον κόσμο της εργασίας, τους νέους, τους άνεργους, τους μετανάστες της Νέας Ιωνίας να συμμετάσχουν ενεργά στην Εργατική Λέσχη, στην πόλη μας

πηγή : http://ydragogeio.gr/synelefsi-ergasia/