Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 19.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συνέλευση για τη χορηγηση αδειων στους Κουφοντινα - Γουρνα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΡΝΑ

Εξήμισι χρόνια μετά την άρνηση χορήγηση άδειας εξόδου από τη φυλακή στον Δημήτρη Κουφοντίνα, για αποκλειστικά φρονηματικούς και εκδικητικούς λόγους, και μετά την απόρριψη, με παρόμοιο σκεπτικό, της αίτησης άδειας του Κώστα Γουρνά, επείγει η κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην απόλυτη εξαίρεση δικαιωμάτων, στη δικαστική ασυδοσία και την κρατική καταστολή.

Σας καλούμε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 7μμ, στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη) σε ανοιχτή συνέλευση με πρόταση την οργάνωση Πανελλαδικής Μέρας Δράσης.

ΦΩΝΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/68154/


1 2 3 4

Κάλεσμα σε συνέλευση για τη χορήγηση αδειών στους πολιτικούς κρατούμενους Δ. Κουφοντίνα και Κ. Γουρνά: Πέμπτη 23/2, 7 μμ ΕΜΠ (κτ. Γκίνη)

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση την Πέμπτη 23 Φλεβάρη στις 7 μμ στο Πολυτεχνείο (κτ. Γκίνη) για τη διοργάνωση πανελλαδικής ημέρας αλληλεγγυής στο δίκαιο αίτημα για άμεση χορήγηση άδειας στους πολιτικούς κρατούμενους Δ. Κουφοντίνα και Κ.Γουρνά.

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα αναρχικών & κομμουνιστών)

πηγή : http://taksiki-antepithesi.espivblogs.net/archives/104


1 2 3 4

Ανοιχτή συνέλευση για το θέμα της χορήγησης αδειών σε Δ. Κουφοντίνα και Κ. Γουρνά

Το κράτος και οι δικαστικοί μηχανισμοί αρνούνται πεισματικά για καθαρά εκδικητικούς λόγους την χορήγηση άδειας στους αγωνιστές συντρόφους Δ. Κουφοντίνα και Κ. Γουρνά .
Για αυτό τον λόγο καλούμε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου , στις 7 μμ , στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη) σε συνέλευση για τη διοργάνωση Πανελλαδικής Μέρας Δράσης για την άμεση χορήγηση άδειας εξόδου στους Δημήτρη Κουφοντίνα και Κώστα Γουρνά !


Η ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Αναρχική Ομάδα Ρουβίκωνας

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1569645/


1 2 3 4

Ανοιχτή συνέλευση για τη χορήγηση αδειών σε Δ. Κουφοντίνα και Κ. Γουρνά

Σε συνέχεια της εκδήλωσης της 1ης Φεβρουαρίου στο κατάμεστο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ, καλούμε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, στις 7.00 μμ, σε ανοιχτή συνέλευση στο Πολυτεχνείο (κτ. Γκίνη) για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων. Η επί 7 χρόνια εκδικητική αντιμετώπιση του Δ. Κουφοντίνα και η απόρριψη της αίτησης για άδεια του Κ. Γουρνά υπογραμμίζουν την ανάγκη για κλιμάκωση του αγώνα απέναντι στο καθεστώς εξαίρεσης που έχει επιβληθεί στους πολιτικούς κρατούμενους. Κάλουμε τις συλλογικότητες και τους αγωνιστές του αναρχικού/αντιεξουσιαστικού χώρου, τις οργανώσεις της Αριστεράς και κάθε ελεύθερο άνθρωπο, να στρατευθούν στον αγώνα για την άμεση χορήγηση αδειών στους πολιτικούς κρατούμενους.

Ανοιχτή συνέλευση για την διοργάνωση Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την άμεση χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα και τον Κ. Γουρνά, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, στις 7.00 μμ, στο Πολυτεχνείο (κτ. Γκίνη)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1569683/