Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 9.30 πμ

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

Παράσταση διαμαρτυρίας

Όταν χτυπούν έναν από εμάς θέλουν να μας χτυπήσουν όλους...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Όταν χτυπούν έναν από εμάς θέλουν να μας χτυπήσουν όλους...

Στις 28 Δεκέμβρη η εργοδοσία της ACS Ζωγράφου μέσου του υπεύθυνου του καταστήματος απέλυσε τον συνάδελφο Ευθύμη Καρκανιά , μέλος της ΑΠΕΤΤ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΗ).

Ο συνάδελφος δούλευε από το 2006 στην εταιρία ACS στο ίδιο κατάστημα, σωστός σε όλα τα εργασιακά του καθήκοντα ,αλλά είχε και «αρνητικά», όλα αυτά τα 10 χρόνια συμμετείχε σε κάθε απεργία και ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση.

Να αναφέρουμε ότι είναι η δεύτερη απόλυση από το ίδιο κατάστημα της ACS, η πρώτη είχε γίνει το 2009 για τον ίδιο «αρνητικό» λόγο, ντυμένη με μια σαθρή αιτιολογία η οποία έπεσε στην επιθεώρηση εργασίας , σε δικαστήριο ασφαλιστικών μέτρων , στο πρωτοδικείο και στο εφετείο.

Παρά την τελεσίδικη απόφαση του εφετείου το 2013 ,ο πράκτορας του καταστήματος της ACS Ζωγράφου , παίζοντας με το χρόνο και με νομικά τερτίπια (αίτηση εκδίκασης στον Άρειο Πάγο) τρέναραν την διαδικασία ώστε να μην εφαρμόσουν την αρνητική απόφαση για αυτούς. Είμαστε σίγουροι ότι και στον Άρειο Πάγο θα έχαναν την υπόθεση και ο μόνος λόγος ήταν η καθυστέρηση λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας.

Αξίζει να αναφερθούμε στην απόφαση που πέρα από τα δεδουλευμένα και την επιστροφή του συναδέλφου στην εργασία του, ξεκαθάριζε την λειτουργία των καταστημάτων - πρακτορείων «franchise» όπως θέλουν να τα ονομάζουν τα αφεντικά της Ταχυμεταφοράς-Ταχυδρόμησης. Η υπαλληλική ιδιότητα των ταχυδιανομέων ,οι εργασιακές σχέσεις, όπως και ο μισθός θα πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά στην εταιρία που κατέχει την Γενική Άδεια. Μια κατάσταση που συχνά οι πράκτορες των καταστημάτων της κάθε εταιρίας σκόπιμα αγνοούν και δεν εφαρμόζουν. Έτσι οι συνάδελφοι βρίσκονται κάθε φορά προς τέρψη των εργοδοτών με την συμμετοχή και των εργατοπατέρων της ταχυμεταφοράς - ταχυδρόμησης.

Μέσα σε αυτά γεγονότα που είναι πραγματικά και αδιαμφισβήτητα, παρόλο την θετική έκβαση των αποφάσεων των δικαστηρίων σε όλα τα επίπεδα και στα δίκαια αιτήματα του συναδέλφου Ευθύμη Καρκανιά ο χρόνος έτρεχε και πίεζε , πάνω σε αυτή την κατάσταση στις αρχές του Νοέμβρη του 2013 αποφασίσαμε σαν σχήμα (ΑΠΕΤΤ)να κινητοποιηθούμε με κινηματική δράση , έτσι καλέσαμε σωματεία, εργατικά σχήματα φοιτητικούς συλλόγους , συνελεύσεις γειτονιάς , και εργαζόμενους και άνεργους έξω από το κατάστημα της ACS Ζωγράφου.

Η ανταπόκριση ήταν παραπάνω από ότι περιμέναμε, τα ψηφίσματα που βγήκαν πιο πολλά από αυτά που πιστεύαμε πως μπορούν να βγουν, στην παρέμβαση μετείχαν πολλοί αλληλέγγυοι. Απαιτήσαμε την άμεση συνάντηση με τον υπεύθυνο του καταστήματος και διαμηνύσαμε πως αν αρνιόταν θα κατεβαίναμε στα γραφεία της ACS με κινητοποίηση .

Η συνάντηση έγινε με τον πράκτορα του καταστήματος και επειδή η πρόταση του ήταν λιγότερα χρήματα από αυτά που είχαν εκδικαστεί , εμείς προτείναμε επιστροφή με μισθό που καθοριζόταν σαν συνέχεια των τριετιών και των συμφωνημένων στην εργασία , με μετρημένο τον χρόνο της απουσίας του λόγο της απόλυσης. Συμφωνήσαμε να γίνει έτσι...όσο και να φαίνεται ¨κάπως¨ ήταν μια νίκη αφού ο συνάδελφος δεν έβαλε μπροστά το οικονομικό του συμφέρον (αποζημιώσεων κλπ) αλλά με την δικαστική απόφαση που ¨καίει¨ και τελειώνει τον μύθο περί ¨fransise¨ ανέπαφη.

Τότε (το 2013) και αφού ο συνάδελφος γύρισε στην δουλειά και έχοντας πάρει μια ανάσα αυτός , ο ίδιος ο κλάδος παίρνοντας υπόψιν την δικαστική απόφαση που μας μένει, αλλά και το κίνημα όπως είχαμε γράψει , δεν είμαστε τόσο αθώοι να πιστέψουμε πως αυτό θα έμενε έτσι από μεριά της εργοδοσίας της ACS Ζωγράφου. Πιστεύαμε πως κάποια στιγμή θα έμπαιναν ξανά σε πειρασμό να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά μας , αν και αυτό το περιμέναμε πιο γρήγορα από ότι έγινε.

Όπως γράφουμε πιο πάνω η απόλυση του συναδέλφου ήρθε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος με γελοίες προφορικές αιτιολογήσεις και με επιχρυσωμένες δικαιολογίες του ανθρώπινου παράγοντα - λες και ο καπιταλισμός είναι ανθρώπινος και τάχα η εργατική τάξη μπορεί να τα βρει με τους καπιταλιστές - από την μεριά του υπεύθυνου του καταστήματος της ACS .

Επειδή αυτά δεν μας πτοούν το αντίθετο θα λέγαμε , επειδή ξανά μανά χτύπησαν λάθος πόρτα , επειδή νόμος είναι το δίκιο του εργαζόμενου.

Καλούμε σωματεία , εργατικά σχήματα ,φοιτητικούς συλλόγους , συνελεύσεις γειτονιάς , εργαζόμενους και ανέργους να συμβάλλουν με την αλληλεγγύη τους με ψηφίσματα και με την παρουσία τους, τόσο στην Επιθεώρηση Εργασίας (Πατησίων 37 Αθήνα ) στις 22 Φλεβάρη 2017 και ώρα 09.30 , αλλά και σε όποια κινηματική διαδικασία με παρεμβάσεις.

Καταγγέλλουμε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ απόλυση του συναδέλφου και διατρανώνουμε σε αυτούς που πήραν την απόφασή για την απόλυση του πως δεν θα τους περάσει όπως και τότε το 2009.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση επιστροφή του συναδέλφου στην εργασία.

Ο αγώνας συνεχίζεται

Αθήνα 6 Γενάρη 2017

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΗ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1569661/


1 2 3 4 5

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤOΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ E.K. ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ACS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ

(Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου: 5215/2008)

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7/2017

Αθήνα, 20/2/2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤOΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ E.K. ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ACS

Στις 28 Δεκέμβρη, η εργοδοσία της ACS Ζωγράφου, μέσω του υπεύθυνου του καταστήματος, απέλυσε για δεύτερη φορά το μέλος της ΑΠΕΤΤ συνάδελφο ΕυθύμηΚαρκανιά με σαθρές αιτιολογίες.

Ο συνάδελφος δούλευε από το 2006 στην εταιρία ACS στο ίδιο κατάστημα, σωστός σε όλα τα εργασιακά του καθήκοντα, αλλά είχε και ¨αρνητικά¨: όλα αυτά τα 10 χρόνια συμμετείχε σε κάθε απεργία και ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση.

Να αναφέρουμε πως και η πρώτη απόλυση που είχε γίνει το 2009 ήταν ντυμένη με μια σαθρή αιτιολογία όπως και η τωρινή, η οποία έπεσε στην επιθεώρηση εργασίας, σε δικαστήριο ασφαλιστικών μέτρων, στο πρωτοδικείο και στο εφετείο αλλά η επιστροφή του και το κέρδος σε θεσμικό επίπεδο λειτουργίας και υποχρεώσεων των δήθεν franchise και των εταιριών ταχυμεταφοράς έγινε μέσα από ένα πλατύ κύμα αλληλεγγύης, αφού η εταιρεία δεν υλοποιούσε τις παραπάνω αποφάσεις των θεσμικών οργάνων.

Αξίζει να αναφερθούμε στην απόφαση που, πέρα από τα δεδουλευμένα και την επιστροφή του συναδέλφου στην εργασία του, ξεκαθαρίζει το τοπίο στην λειτουργία των καταστημάτων των εταιριών της Ταχυμεταφοράς-Ταχυδρόμησης, την υπαλληλική ιδιότητα των ταχυδιανομέων, τις εργασιακές σχέσεις, όπως και τον μισθό που θα πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά που ισχύουν στην εταιρία που κατέχει την Γενική Άδεια. Μια κατάσταση που συχνά πυκνά οι δήθεν πράκτορες των εταιριών αλλά και οι ίδιες οι εταιρείες σκόπιμα αγνοούν και δεν εφαρμόζουν.

Η απόλυση του συναδέλφου ήρθε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος με αστείες προφορικές αιτιολογήσεις και με επιχρυσωμένες δικαιολογίες σε μια περίοδο που τα εργασιακά δικαιώματα μέρα με την μέρα προσπαθούν να τα κάνουν ανύπαρκτα το κράτος και τα αφεντικά.

Επειδή τέτοιες πρακτικές δεν μας πτοούν, καταγγέλλουμε την απόλυση του συναδέλφου ΕυθύμηΚαρκανιά ως ρεβανσιστική, παράνομη και καταχρηστική και διατρανώνουμε σε αυτούς που πήραν την απόφασή για την απόλυση του πως δεν θα τους περάσει, όπως και αυτής του 2009.

Το ραντεβού στην επιθεώρηση είναι στις 22/02/17, στις 09.30π.μ., στο τμήμα ΣΕΠΕ Αθηνών, στη διεύθυνση Πατησίων 37.

Απαιτούμε την άμεση επιστροφή του συναδέλφου ΕυθύμηΚαρκανιά στην εργασία του με τον ίδιο μισθό & με τα ίδια δικαιώματα.

Στηρίζουμε με την παρουσία μας στο ΣΕΠΕ (Πατησίων 37) την Τετάρτη 22/2, ώρα 9.30π.μ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Tο Δ.Σ. του

Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων Vodafone-Πάναφον

πηγή : http://a-p-e-t-t.blogspot.gr/2017/02/o-ek-acs_21.html


1 2 3 4 5

Ψήφισμα αλληλεγγύης σε απολυμένο συνάδελφο από την ACS Ζωγράφου

>> παράσταση διαμαρτυρίας στις 22 Φλεβάρη στις 9.30πμ στην Επιθεώρηση Εργασίας (Πατησίων 37), για την άμεση επιστροφή του Ευθύμη Καρκανιά στην εργασία του

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής
Λόντου 6, Εξάρχεια, Αθήνα | 210-3820537 | sylyexp_vivlioexu@yahoo.exgr | bookworker.wordpress.com

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου − Χάρτου − Ψηφιακών Μέσων Αττικής εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον συνάδελφο Ευθύμη Καρκανιά, μέλος της ΑΠΕΤΤ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΗ), που απολύθηκε για δεύτερη φορά (!) παράνομα και εκδικητικά από την ACS Ζωγράφου.

Ο συνάδελφος δούλευε στην εταιρία ACS από το 2006, στο ίδιο κατάστημα, και ήταν συνεπής σε όλα τα εργασιακά του καθήκοντα. Το μεγάλο του όμως «μειονέκτημα» -ασυγχώρητο για την εργοδοσία- είναι ότι όλα αυτά τα 10 χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και συμμετείχε σε όλες τις απεργίες υπερασπίζοντας τα εργατικά δικαιώματα του ίδιου και των συναδέλφων του.

Είναι χαρακτηριστικό για την ασυδοσία με την οποία λειτουργεί η εταιρεία ότι και η πρώτη απόλυση το 2009 είχε γίνει για την ίδια αιτία, επενδυμένη με μια σαθρή αιτιολογία η οποία κατέρρευσε και στην Επιθεώρηση Εργασίας και σε δικαστήριο ασφαλιστικών μέτρων και στο Πρωτοδικείο και στο Εφετείο!

Ωστόσο, και παρά την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου το 2013, ο συνάδελφος επέστρεψε στη δουλειά του μόνο μετά την εκδήλωση και την έμπρακτη συμπαράσταση δεκάδων σωματείων, εργατικών συλλογικοτήτων, φοιτητικών συλλόγων, λαϊκών συνελεύσεων κλπ, καθώς η εργοδοσία κωλυσιεργούσε και αρνούνταν πεισματικά να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η απόφαση του Εφετείου ήταν σημαντική γιατί, εκτός από τα δεδουλευμένα και την επιστροφή του συναδέλφου στην εργασία του, ξεκαθάριζε και το «θολό» τοπίο στη λειτουργία των καταστημάτων-πρακτορείων «franchise», όπως σκόπιμα τα ονομάζουν οι εργοδότες της Ταχυμεταφοράς-Ταχυδρόμησης, για να υπεκφεύγουν από την υποχρέωσή τους να σέβονται τα εργατικά δικαιώματα. Συγκεκριμένα, στην απόφαση καθοριζόταν ότι η υπαλληλική ιδιότητα των ταχυδιανομέων, οι εργασιακές σχέσεις και ο μισθός θα πρέπει να είναι ίδια με αυτά που ισχύουν στην εταιρία που κατέχει τη Γενική Άδεια και δεν μπορούν να παραβιάζονται κατά το δοκούν ή κατά την επιθυμία του κάθε εργοδότη.

Για όλους εμάς που αντιπαλέψαμε την άδικη και καταχρηστική απόλυση του συναδέλφου το 2013 ήταν σαφές πως η εργοδοσία θα επανερχόταν εκδικητικά, πράγμα που επιβεβαιώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 2016 με παρόμοιες γελοίες προφορικές δικαιολογίες, όπως και στην προηγούμενη προσπάθεια απόλυσης.
Δηλώνουμε ότι στηρίζουμε τον συνάδελφο απέναντι στη νέα επίθεση που δέχεται από την εργοδοσία, όπως αγωνιζόμαστε συνολικά ενάντια σε κάθε φαινόμενο εργοδοτικής τρομοκρατίας και αυθαιρεσίας σε κάθε χώρο δουλειάς.

Καταγγέλλουμε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ απόλυση του συναδέλφου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση επιστροφή του στη δουλειά.

πηγή : http://a-p-e-t-t.blogspot.gr/2017/02/acs_6.html


1 2 3 4 5

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤOΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ E.K. ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ACS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND

Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 4348/2005

Τηλ.: 210 5100910- Φαξ: 210 5100961 - E-mail : symboulio@pasetim.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠ 7/2017

16/2/2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤOΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ E.K. ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ACS

Στις 28 Δεκέμβρη, η εργοδοσία της ACS Ζωγράφου, μέσω του υπεύθυνου του καταστήματος, απέλυσε για δεύτερη φορά το μέλος της ΑΠΕΤΤ συνάδελφο Ευθύμη Καρκανιά με σαθρές αιτιολογίες.

Ο συνάδελφος δούλευε από το 2006 στην εταιρία ACS στο ίδιο κατάστημα, σωστός σε όλα τα εργασιακά του καθήκοντα, αλλά είχε και ¨αρνητικά¨: όλα αυτά τα 10 χρόνια συμμετείχε σε κάθε απεργία και ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση.

Να αναφέρουμε πως και η πρώτη απόλυση που είχε γίνει το 2009 ήταν ντυμένη με μια σαθρή αιτιολογία όπως και η τωρινή, η οποία έπεσε στην επιθεώρηση εργασίας, σε δικαστήριο ασφαλιστικών μέτρων, στο πρωτοδικείο και στο εφετείο αλλά η επιστροφή του και το κέρδος σε θεσμικό επίπεδο λειτουργίας και υποχρεώσεων των δήθεν franchise και των εταιριών ταχυμεταφοράς έγινε μέσα από ένα πλατύ κύμα αλληλεγγύης, αφού η εταιρεία δεν υλοποιούσε τις παραπάνω αποφάσεις των θεσμικών οργάνων.

Αξίζει να αναφερθούμε στην απόφαση που, πέρα από τα δεδουλευμένα και την επιστροφή του συναδέλφου στην εργασία του, ξεκαθαρίζει το τοπίο στην λειτουργία των καταστημάτων των εταιριών της Ταχυμεταφοράς-Ταχυδρόμησης, την υπαλληλική ιδιότητα των ταχυδιανομέων, τις εργασιακές σχέσεις, όπως και τον μισθό που θα πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά που ισχύουν στην εταιρία που κατέχει την Γενική Άδεια. Μια κατάσταση που συχνά πυκνά οι δήθεν πράκτορες των εταιριών αλλά και οι ίδιες οι εταιρείες σκόπιμα αγνοούν και δεν εφαρμόζουν.

Η απόλυση του συναδέλφου ήρθε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος με γελοίες προφορικές αιτιολογήσεις και με επιχρυσωμένες δικαιολογίες σε μια περίοδο που τα εργασιακά δικαιώματα μέρα με την μέρα προσπαθούν να τα κάνουν ανύπαρκτα το κράτος και τα αφεντικά.

Επειδή τέτοιες πρακτικές δεν μας πτοούν, καταγγέλλουμε την απόλυση του συναδέλφου Ευθύμη Καρκανιά ως ρεβανσιστική, παράνομη και καταχρηστική και διατρανώνουμε σε αυτούς που πήραν την απόφασή για την απόλυση του πως δεν θα τους περάσει, όπως και αυτής του 2009.

Το ραντεβού στην επιθεώρηση είναι στις 22/02/17, στις 09.30π.μ., στο τμήμα ΣΕΠΕ Αθηνών, στη διεύθυνση Πατησίων 37.

Απαιτούμε την άμεση επιστροφή του συναδέλφου Ευθύμη Καρκανιά στην εργασία του με τον ίδιο μισθό & με τα ίδια δικαιώματα.

Στηρίζουμε με την παρουσία μας στο ΣΕΠΕ (Πατησίων 37) την Τετάρτη 22/2, ώρα 9.30π.μ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Το Δ.Σ

πηγή : http://a-p-e-t-t.blogspot.gr/2017/02/o-ek-acs.html


1 2 3 4 5

ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ -ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΥΘΥΜΗ ΚΑΡΚΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ACS ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ -ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΥΘΥΜΗ ΚΑΡΚΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ACS ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου καταγγέλλει την εργοδοσία της ACS Ζωγράφου όπου δεύτερη φορά απέλυσε εκδικητικά τον εργαζόμενο Ευθύμη Καρκανιά για συνδικαλιστικούς λόγους. Η εργοδοσία δεν μπορούσε να ανεχτεί ότι ο εργαζόμενος όχι μόνο επέστρεψε στην εργασία του δικαιωμένος τόσο για τον ίδιο όσο και για τον κλάδο του, αλλά συνέχισε να εργάζεται με συναδελφικότητα, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη αγωνιζόμενος συλλογικά για τα εργατικά συμφέροντα χωρίς φόβο και υποταγή στην εργοδοσία.

Ως συνέλευση γειτονιάς έχουμε συναντηθεί με τον αγωνιστή-εργαζόμενο Ευθύμη Καρκανιά και την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Εργαζομένων στην Ταχυμεταφορά- Ταχυδρόμηση σε ταξικούς - κοινωνικούς αγώνες ενάντια στην καθημερινή υποτίμηση της ζωής μας. Στεκόμαστε έμπρακτα αλληλέγγυοι -ες στη δικαίωση του ταξικού αγώνα για την επιστροφή στη δουλειά του με την πλήρη ικανοποίηση των αιτημάτων και αυτή τη φορά.

Ο εργατικός αγώνας κάθε εργαζόμενου-ης ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία και τρομοκρατία είναι αγώνας όλων των εκμεταλλευόμενων ενάντια στους εκμεταλλευτές της τάξης μας.

Προσυπογράφουμε το ψήφισμα για την επαναπρόσληψη του Ευθύμη Καρκανιά και στηρίζουμε τις εργατικές κινητοποιήσεις αλληλεγγύης.

Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου

πηγή : http://a-p-e-t-t.blogspot.gr/2017/02/acs_21.html