Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στις 21.00

Ανοιχτή Συνέλευση Κατάληψης Ματσάγγου

Πορεία αλληλεγγύης διωκόμενων αγωνιστριών/στών (27/1)

Στις 27/1 πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης με αφορμή τις συλλήψεις Ρούπα & Αθανασοπούλου. Σαν συλλογικότητα συμμετείχαμε με πανό που αναρτήθηκε στα δικαστήρια του Βόλου, το οποίο έγραφε "Τρομοκρατία είναι οι διακοπές νερού/ρεύματος και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε όσους/ες ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ" , καθώς και με το παρακάτω κείμενο:

Τρομοκρατία είναι η ανεργία , η μαύρη εργασία , η αστυνομοκρατία.
Βία είναι ο κρατικός και ο παρακρατικός φασισμός , ο πόλεμος. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και τα ναυάγεια στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.
Τρομοκρατία είναι το κλείσιμο των νοσοκομείων, σχολείων , γεροκομείων , η καταστολή καταλήψεων-κοινωνικών κέντρων και το άνοιγμα νέων φυλακών.
Βία είναι οι διακοπές ρεύματος νερού και κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες.
Τρομοκρατία είναι ο έλεγχος της αυτάρκειας και της αυτονομίας των τοπικών κοινωνιών με σκοπό την ολοκληρωτική υποτγή μας στο κράτος και στα αφεντικά.
Βία είναι η εκδικητική απαγωγή του 6 χρονου γιου της Π.Ρούπας και του Ν.Μαζιώτη που χρόνια προτάσσουν την ένοπλη πάλη ενάντια στα αφεντικά, ντόπια και ξένα, και το κρατικό τους προσωπικό που ευνοούνται απ ' όλα τα παραπάνω.

Ανάθεση
είναι να λες πως όλα αυτά δεν σου αρέσουν αλλά να περιμένεις από άλλους/ες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
είναι να κρατάς ακονισμένο το μυαλό και δυνατό το σώμα σου , να μην έχεις αυταπάτες πως μέσα σε αυτήν την βίαιη και τρομοκρατική κατάσταση μπορείς να την σκαπουλάρεις με ατομικές λύσεις ή προσωπικούς παραδείσους . Είναι να μην τρέφεις κάλπικες ελπίδες για καμία εξουσία (μπλε, ροζ ,μαύρη , πράσινη , κόκκινη, χακί) και με συνέπεια να αγωνίζεσαι μαχητικά , ενάντια σε ότι σου κλέβει την ζωή.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ !
ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΕΣ!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ!

Κατάληψη Ματσάγγου
Ανοιχτή Συνέλευση κάθε Τετάρτη στις 21:00

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1570082/