Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στις 9.00 πμ

8 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της 6/12/2014

Στις 6/12/14 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από τον ένστολο Επαμεινώνδα Κορκονέα, σε συνδυασμό με τη στήριξη του αγώνα του αναρχικού απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού για ικανοποίηση του αιτήματός του.

Το κράτος και οι δικαστικοί μηχανισμοί, ξεδιπλώνοντας για άλλη μια φορά την αυταρχικότητα τους, στερούσαν από τον Ν. Ρωμανό τις εκπαιδευτικές άδειες που δικαιούνταν σύμφωνα με τους νόμους τους. Έτσι στις 10/11/14 ξεκινάει απεργία πείνας διεκδικώντας μια ανάσα ελευθερίας. Στις 6/12/14, διανύοντας την 27η πλέον μέρα της απεργίας του και ενώ το ελληνικό κράτος δοκίμαζε την αντοχή της υγείας και της ζωής του, βρεθήκαμε συνειδητά στη πορεία και την πλαισιώσαμε πολιτικά. Εκεί οι κατασταλτικοί μηχανισμοί της εξουσίας επιτέθηκαν στην πορεία όπου και συλληφθήκαμε.

Κατά τη διάρκεια της πορείας αλλά και μετά τη διάλυση της συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα. Από αυτούς οι 11 έχουν δικαστεί με κάποιους/ες να αθωώνονται και με τους/τις περισσότερους/ες να καταδικάζονται σε ποινές με αναστολή. Οι υπόλοιποι/ες έχουμε περιοριστικούς όρους και δικαζόμαστε σε μεικτό ορκωτό στις 5/04/17. Ανάμεσα μας υπάρχει άτομο το οποίο συνελήφθη 2 μήνες μετά την πορεία, σε άλλη πόλη, και αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα ενώ είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα σε Α.Τ, έχει απαγόρευση εξόδου από την χώρα και στις 6/12 κάθε χρόνου είναι υποχρεωμένος να κρατείται για 15 ώρες στο τμήμα. Η ταυτοποίηση του έγινε με ενοχοποιητικό στοιχείο οπτικό υλικό.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 09.00

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Κάποιοι/ες εκ των συλληφθέντων/είσων.

πηγή : email που λάβαμε στις 24 Μάρτιος 12h


1 2 3 4 5 6 7 8

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες της 6|12|14

Noέμβριος 2014: Η πρυτανεία του ΑΠΘ τελεί υπό κατάληψη από το συντονιστικό καλών τεχνών (Η σχολή καλών τεχνών ήταν ήδη κατειλημμένη για εβδομάδες με σκοπό να μπλοκάρει τον νόμο Διαμαντοπούλου). Το κατειλημμένο Κτίριο Διοίκησης μετά από ανοιχτό κάλεσμα γίνεται ο χώρος για να συναντηθούν φοιτήτριες από όλο το ΑΠΘ και να στήσουν ένα κέντρο αγώνα με σκοπό:

  • Να μπλοκάρουν την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και το τελευταίο νομοθετικό της διάταγμα, τις διαγραφές και τις απολύσεις, τη μετακύληση του κόστους φοίτησης σε εμάς (μείωση των θέσεων στις εστίες, αποκλεισμοί στη λέσχη, ελάττωση των παρεχόμενων συγγραμμάτων, κατάργηση των δωρεάν μετακινήσεων φοιτητών σε σχολές και εργαστήρια εκτός πανεπιστημιούπολης, ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές ).
  • Να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα του απεργού πείνας Ν.Ρωμανού που διεκδικoύσε τις άδειες του ως μικρές ανάσες ελευθερίας στο καθεστώς εγκλεισμού που του είχε επιβληθεί.
  • Να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους Σύριους απεργούς πείνας του Συντάγματος που ζητούσαν πολιτικό άσυλο.

Για όλα τα παραπάνω, για να δοκιμάσουμε τις σχέσεις μας στο δρόμο, για να αρθρώσουμε τις αντιστάσεις μας και να σπάσουμε τις λογικές της αδράνειας και του φόβου αποφασίσαμε μέσω του συντονιστικού της κατάληψης να κατέβουμε στην πορεία της 6/12 με οργανωμένο μπλόκ.

Ακολουθεί η επίθεση των ματ και το σπάσιμο της πορείας με δακρυγόνα και κρότου λάμψης, συλλήψεις και προσαγωγές. Ο κόσμος της πορείας ανασυγκροτείται και πραγματοποιεί κατάληψη του εργατικού κέντρου η οποία με την σειρά της απαντάται από την αστυνομία…με λίγο ακόμα ξύλο συλλήψεις και προσαγωγές.

2 και κάτι χρόνια μετά…

Η εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και η συνολικότερη υποτίμηση των ζωών μας συνεχίζει ακάθεκτη.. με την συνεχή εντατικοποίηση των φοιτητών, δίδακτρα στα μεταπτυχιακά, την προσπάθεια κατάργησης της διδακτικής επάρκειας, τις απλήρωτες πρακτικές, με πρόστιμα από τον ΟΑΣΘ που επιλέγουμε συλλογικά να διαγράφουμε, με την είσοδο της λέσχης να έχει ακόμα φύλακες και η ελεύθερη πρόσβαση να μην είναι δεδομένη για όλες. Εντωμεταξύ το σωφρονιστικό σύστημα..συνεχίζει να αυταρχικοποιείται μέσω περικοπών στις άδειες των κρατουμένων, αστυνομική καταστολή, περιορισμό επισκεπτηρίων, αποσκοπώντας στον παραδειγματισμό όσων αγωνίζονται μέσα και έξω από τις φυλακές. Χαρακτηριστική η εκδικητική άρνηση χορήγησης αδειών στους πολιτικούς κρατουμένους Γουρνά και Κουφοντίνα.

Όσο για τους μετανάστες..άνθρωποι από κάθε γωνιά της γης βρίσκονται μετέωροι, βιώνοντας το ρατσισμό, ζώντας σε άθλιες συνθήκες, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, σε hot spot και σε άλλες δομές εγκλεισμού που το κράτος έχει επιλέξει για να τους περιθωριοποιήσει και να τους φιμώσει και τελικά να τους διαχειριστεί σαν αριθμούς, με τον φόβο της απέλασης να είναι διαρκής. Παρόλ΄αυτά, οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να αγωνίζονται για τις ζωές τους και να διεκδικούν τα αυτονόητα όπως για παράδειγμα ο Mohamed A. , που έκανε απεργία πείνας διεκδικώντας πολιτικό άσυλο ώστε να μην απελαθεί στην Τουρκία(στην Ελλάδα βρέθηκε κυνηγημένος από το αιγυπτιακό κράτος που είχε εκδώσει απόφαση εκτέλεσης του).

…δεν άλλαξαν πολλά.

Και μέχρι τα πράγματα να αλλάξουν, μέχρι η ζυγαριά να γύρει προς το μέρος μας, μέχρι ο κλοιός να σταματήσει να στενεύει , μέχρι να χωράμε όλο και περισσότερο στις σχέσεις που μας ορίζουν, στα σώματα μας, στις ζωές μας, μέχρι κανένας άνθρωπος να μην θεωρείται παράνομος, μέχρι ο εγκλεισμός να δώσει τη θέση του στην ελευθερία, μέχρι τότε..

Θα συνεχίσουμε να είμαστε στους δρόμους, να διαδηλώνουμε, να συνωμοτούμε και να δρούμε, αντιστεκόμενες έμπρακτα στην αναδιάρθρωση που επελαύνει στις ζωές μας, εμπλεκόμενοι σε αγώνες μέσα και έξω από τους συλλόγους, μέσα και έξω από το πανεπιστήμιο.

Δεν μας τρομοκρατεί η καταστολή στους δρόμους, οι συλλήψεις, οι δικαστικές αίθουσες και οι κατηγορίες. Δεν θα μας επιβάλλουν την νομιμότητα τους. Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη που μας αναλογεί και δηλώνουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες.

Καμία δίωξη στους συλληφθέντες της 6|12|14

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Τετάρτη 5|4|17 στις 09:00

Bar για τα δικαστικά έξοδα των συλληφθέντων

στέκι στο Βιολογικό

Σάββατο 01|04 στις 22:00

Aυτόνομο Σχήμα Φυσικού

πηγή : http://autonomofysiko.espivblogs.net/2017/03/28/%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%86%ce%b8%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-61214/


1 2 3 4 5 6 7 8

Κάλεσμα στα δικαστήρια

Στις 6/12/14 πραγματοποιήθηκε πορεία μνήμης του συντρόφου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε συνδυασμό με την στήριξη του αγώνα του συντρόφου Νίκου Ρωμανού που βρισκόταν στην 27η ημέρα απεργίας πείνας για την ικανοποίηση του αιτήματός του.
Στην πορεία αυτή συνελήφθησαν 17 άτομα και ένα ακόμη δύο μήνες μετά μέσω της ταυτοποίησής του από οπτικό υλικό. Οι 11 έχουν ήδη δικαστεί και οι υπόλοιποι 7 δικάζονται σε μικτό ορκωτό στις 5/4/17.

Αναγνωρίζουμε τις συγκρούσεις και τις επιθετικές ενέργειες στο δρόμο ως μέσα του συνολικότερου αναρχικού αγώνα καθώς αποτελούν σημαντικό παράγοντα στη διάχυση της εξεγερτικής δράσης. Ως τέτοιες λοιπόν τις στηρίζουμε ανεπιφύλακτα. Την ίδια στιγμή, ανεξάρτητα από τις νομικές κατηγορίες που επισυνάπτει το δικαστικό σύστημα στους συλληφθέντες, εμείς στεκόμαστε αλληλέγγυοι με αυτούς, είτε προέβησαν σε αυτές, είτε όχι.

Καλούμε στα δικαστήρια την Τετάρτη 5/4/17 στις 09.00

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 6/12/14

Κατάληψη 111

πηγή : email που λάβαμε στις 30 Μάρτιος 00h


1 2 3 4 5 6 7 8

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της 6/12/14

Στις 6/12/2014 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη πορεία μνήμης για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, σε συνδυασμό με την 27η ημέρα απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού. Κατα την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη της πορείας συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα. Κάποιες/οι από αυτές/ους έχουν δικαστεί και αθωώθηκαν ή καταδικάστηκαν σε ποινές με αναστολή. Οι υπόλοιπες/οι βαραίνονται με περιοριστικούς όρους και δικάζονται σε μικτό ορκωτό το οποίο έχει οριστεί στις 5/4/2017.

Η καταστολή δε μας φοβίζει, μας εξοργίζει.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης Τετάρτη 5/4 στις 9μμ στα δικαστήρια θεσ/νίκης.

Αναρχική συλλογικότητα Μαύρο/Πράσινο

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1571391/


1 2 3 4 5 6 7 8

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ 6/12/14

6/12/14 : 6 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ένστολο Κορκονέα, 6 χρόνια που δεν μπορέσαμε να ξεχάσουμε και να συγχωρήσουμε. Την ίδια μέρα όμως βρεθήκαμε στους δρόμους και για την υπεράσπιση των αιτημάτων του Νίκου Ρωμανού, απεργού πείνας, για την διεκδίκηση των εκπαιδευτικών αδειών που δικαιούταν.

Μέρα αγώνα και μνήμης, μέρα μάχης ενάντια στην κρατική καταστολή και θανατοπολιτική.

Έτσι λοιπόν στις 6/12/14 χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στους δρόμους διαδηλώνοντας υπέρ των αιτημάτων του απεργού πείνας Ν. Ρωμανού, διαδηλώνοντας για να μην ξεχάσει κανείς τα εγκλήματα που το κράτος διέπραξε και διαπράττει. Σε αυτήν λοιπόν την πορεία η ΕΛ.ΑΣ αποφασίζει να επιτεθεί, να πνίξει την διαδήλωση στα χημικά και να συλλάβει 7 άτομα. Σαν συνέχεια αυτής της επίθεσης έρχεται και η επίθεση το βράδυ της ίδιας μέρας στο κατειλημμένο εργατικό κέντρο, που λειτουργούσε ως κέντρο αγώνα, χωρίς όμως καμία επιτυχία σπασίματος της κατάληψης από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων, παρά μόνο συλλήψεων στο εξωτερικό αυτής.

Η επίθεση αυτή έρχεται να συμπληρώσει ένα παζλ διαφορετικών περιόδων με τα ίδια όμως συστατικά. Από την μια της περιόδου που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αναρριχηθεί στην εξουσία και να καπηλευτεί τους αγώνες του κινήματος και των από τα κάτω και της περιόδου που η κυβέρνηση πλέον της αριστεράς προσπαθεί να επιβάλει την κυριαρχία της πάνω στα πληβειακά στρώματα. Ένα παζλ που μας υπενθυμίζει για ακόμα μια φορά πως το κράτος έχει συνέχεια, η εξουσία έχει συνέχεια, αλλά συνέχεια έχουν και οι απαντήσεις των κινημάτων.

Παρατηρώντας την περίοδο αυτή των 2,5 χρόνων από την πορεία της 6/12/14 αντιλαμβανόμαστε πως καμία διαφορετική διαχείριση του συστήματος δεν μπορεί να υπάρξει , καμία λύση δεν μπορεί να δοθεί πέρα από την κοινωνική επανάσταση.

Σε μια περίοδο που το βάθεμα της κρίσης οδηγεί τους καταπιεσμένους και τους πληβείους στην όλο και εντονότερη φτώχεια και εξαθλίωση, η κυβέρνηση της αριστεράς εκκενώνει μέσα σε μισό χρόνο 5 καταλήψεις εκ των οποίων οι 3 καταλήψεις στέγης μεταναστών και προσφύγων, δομές αγώνα, ελευθερίας και σύνδεσης ντόπιων και μεταναστών στην βάση της από κοινού συμπόρευσης και αγώνα για ζωή και αξιοπρέπεια και βάζει μπρος τους πλειστηριασμούς α' κατοικίας. Επιπλέον τα αφεντικά συνεχίζουν να δολοφονούν εργάτες από τα ΜIKEL, το ΜΕΤΡΟ ως την SPEEDEX, κυβερνητικοί εκπρόσωποι συναγελάζονται με τους φασίστες της Χ.Α την ίδια στιγμή που συλλαμβάνουν αντιφασίστες, μετανάστες οδηγούνται στην αορατότητα, την εξαθλίωση και μιλώντας με πρόσφατα γεγονότα στην αυτοκτονία και την αυτοπυρπόληση και για ακόμα μια φορά πολιτικοί κρατούμενοι βιώνουν το καθεστώς εξαίρεσης που το κράτος τους επιβάλλει εκδικητικά.

Το νήμα που ενώνει την 6/12/14 με το σήμερα είναι η μνήμη, η θέληση και το δίκαιο του αγώνα από την μια πλευρά, από την δική μας πλευρά, την πλευρά των από τα κάτω, του ανθρώπου και η εκμετάλλευση, το καθεστώς εξαίρεσης και εκτάκτου ανάγκης και η κατασκευή του εσωτερικού εχθρού από την πλευρά της εξουσίας, των φασιστών , των αφεντικών, του κράτους και του κεφαλαίου.

Αυτό που μένει είναι να νικήσουμε, να νικήσει η ζωή και η αξιοπρέπεια.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ 6/12/14

Συγκέντρωση αλληλεγγύης 5/4 στις 9.00, δικαστήρια

Συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό «Μαύρο και Κόκκινο», μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης -Ο.Σ-

πηγή : https://maurokokkino1936.wordpress.com/2017/04/02/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%85%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b7/


1 2 3 4 5 6 7 8


1 2 3 4 5 6 7 8

ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Στις 6/12/08 ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος δολοφονείται εν ψυχρώ από τον ειδικό Φρουρό της ΕΛ.ΑΣ. Ε. Κορκονέα. Μέσα σε λίγες ώρες η κοινωνία εξεγείρεται άμεσα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Ο Δεκέμβρης δεν ήταν απλώς μια έκρηξη νεανικής επιθετικότητας, όπως προσπάθησαν να την προβάλλουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αλλά μια κοινωνική αμφισβήτηση του κατεστημένου.

Έξι χρόνια μετά στις 10/11/2016 ο Ν. Ρωμανός ξεκινάει απεργία πείνας για τη διεκδίκηση των εκπαιδευτικών του αδειών, τις οποίες εκδικητικά του τις στερούσαν. Συνελεύσεις αλληλεγγύης και πολύμορφες δράσεις ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή. Η κορύφωση της ήταν αναμφισβήτητα η πορεία της 6ης Δεκέμβρη. Το σύνθημα σε εκείνη την πορεία δεν ήταν ότι « είτε τη φετινή 6η Δεκέμβρη θα γιορτάσουμε τη νίκη του Νίκου απέναντι στο κράτος είτε θα μας βρει να αναζωπυρώνουμε τη φλόγα του Δεκέμβρη του 2008»

Η πορεία της 6/12/14 κατέληξε, μετά από προσπάθεια να μας διαλύσουν οι μπάτσοι, σε κατάληψη του ΕΚΘ, το οποίο λειτούργησε ως κέντρο αγώνα ανθρώπων και συλλογικοτήτων από τον ευρύτερο Α/Α χώρο.

Κατά τη διάρκεια της πορείας αλλά και μετά τη διάλυση της συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα. Από αυτούς οι 11 έχουν δικαστεί με κάποιους/ες να αθωώνονται και με τους/τις περισσότερους/ες να καταδικάζονται σε ποινές με αναστολή. Οι υπόλοιποι/ες έχουνε περιοριστικούς όρους και δικάζονται σε μεικτό ορκωτό στις 5/04/17.

Για μας ο κάθε Δεκέμβρης είναι μια εικόνα από το μέλλον, αναδεικνύοντας ένα νέο πολιτικό υποκείμενο άρνησης στην άθλια και καταπιεστική κανονικότητα που επιβάλλεται από τα πάνω. Η εξέγερση δεν τελείωσε αλλά συνεχίζεται, περνώντας στη σφαίρα της δημιουργίας μέσα από συλλογικές ζυμώσεις και διεκδικήσεις σε κάθε κομμάτι οργάνωσης των ζωών μας, στοχεύοντας στην κοινωνική αυτοθέσμιση/ αυτοοργάνωση.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 5 /4/17 ΣΤΙΣ 09.00

ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 6/12/14

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΌΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΕΚΧ «Σχολείο για τη μάθηση της ελευθερίας»

πηγή : email που λάβαμε στις 4 Απρίλιος 09h


1 2 3 4 5 6 7 8

6/12/2014-πορεία την ημέρα δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από τα ένστολα καθίκια-όργανα της τάξης. Εκείνη τη μέρα, έξι χρόνια μετά, έγκλειστος ο αναρχικός Νίκος Ρωμανός στην 27η μέρα απεργίας πείνας, αγωνίζεται για άδειες, για τα όποια ελάχιστα ρήγματα στη συνθήκη της φυλακής, για να μεγαλώσουν.Εκείνη τη μέρα, εξελίσσεται μαζική και δυναμική η παρουσία του κόσμου στο δρόμο, την οποία η καταστολή των ματ προσπάθησε να αναχαιτήσει, με δακρυγόνα, κρότου λάμψης, προσαγωγές και συλλήψεις. Συνολικά συνελλήφθησαν 18 άτομα, εκ των οποίων οι 11 έχουν αθωωτικές αποφάσεις και ποινές με αναστολή. Τα υπόλοιπα δικάζονται στις 5/04/2017, με έναν σύντροφο , που συλλήφθηκε μέσω ταυτοποίησης από οπτικο υλικό μετέπειτα, να αντιμετωπίζει κατηγορίες βαθμού κακουργήματος και βαρύτερους περιοριστικούς όρους.

Για τις ανάσες ελευθερίας μας τώρα και για τον άνεμο ελευθερίας που θα φέρουνε
Πάντα σε σύμπραξη με τους συντρόφους μας στη δράση, στη σύγκρουση, σε κάθε ενέργεια που κυρήττει και πoυ οξύνει τον πόλεμο στην εξουσία· στην αλληλεγγύη σα μια ατέρμωνη μάχη αυτού του πολέμου και σαν ήδη μια μεγάλη μας νίκη.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 6/12/2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/4/17 ΣΤΙΣ 09:00

Συνέλευση αναρχικών για τη σύνδεση των αγώνων μέσα στην κοινωνία-φυλακή

πηγή : email που λάβαμε στις 4 Απρίλιος 15h