Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 στις 18.00

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

Συνέλευση αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και τις Εστίες Αγώνα

Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση για την υπεράσπιση των καταλήψεων

Τα ξημερώματα Δευτέρας 13/03/2017 το κράτος πραγματοποίησε μια συντεταγμένη επίθεση ενάντια στον κόσμο του αγώνα. Ο Ανοιχτός Κοινωνικός Χώρος Βίλα Ζωγράφου και η κατάληψη στέγης μεταναστ.ρι.ών Αλκιβιάδου 4 εκκενώνονται και το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αγρινίου δέχεται εισβολή από τις κατασταλτικές δυνάμεις. Κατά την εκκένωση συνελήφθησαν και διώκονται 7 σύντροφοι/ισσες που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη της κατάληψης Βίλα Ζωγράφου, ενώ 127 μετανάστ.ρι.ες μεταφέρθηκαν στην Π.Ράλλη.

Αναγνωρίζουμε αυτή και κάθε επίθεση που πραγματοποιούν οι εξουσιαστικοί μηχανισμοί ως χτύπημα πρός όλο το ανταγωνιστικό κίνημα και καλούμε τον κόσμο του αγώνα σε συστράτευση ενάντια στους κοινούς μας εχθρούς.

Καλούμε όλες τις καταλήψεις, τις συλλογικότητες καθώς και κάθε αλληλέγγυα/ο στην ανοιχτή συνέλευση για την υπεράσπιση των καταλήψεων και την συνδιοργάνωση δράσεων, την Παρασκευή 31/03 στις 18.00, στο κτίριο Γκίνη.

Οι καταλήψεις είναι χώροι απελευθερωμένοι
Ούτε σπιθαμή γης στους εξουσιαστές.

Συνέλευση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και στις εστίες αγώνα.

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1571354/


1 2 3 4 5 6

Κάλεσμα για συνέλευση

Το αριστερό-αστυνομικό show συνεχίζεται...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Τα ξημερώματα της 13 Μάρτη 2017 εκκενώθηκε η κατάληψη στέγασης προσφύγων και μεταναστών Αλκιβιάδου 9 όπου προσήχθησαν 127 μετανάστες και η κατάληψη Βίλα Ζωγράφου, όπου συνελήφθησαν 7 σύντροφοι αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη. Το ίδιο πρωί πραγματοποιήθηκε και εισβολή απο μπάτσους στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αγρινίου. Το απόγευμα της ίδια μέρας πραγματοποιήθηκε πορεία με περισσότερους απο 1500 αλληλέγγυους στις γειτονιές του Ζωγράφου, όπου έγιναν συγκρούσεις με τις δυνάμεις κατάστολης που την ακολουθούσαν και σπάστηκαν τράπεζες και καταστήματα πολυεθνικών.
Το κράτος επέλεξε για ακόμα μια φορά να χτυπήσει τις καταλήψεις. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η αριστερή διαχείριση βάζει στο στόχαστρο τις καταλήψεις αφου όπως θυμόμαστε και το καλοκαίρι του 2016 εκκενώθηκαν 3 στην Θεσσαλονίκη (το «Ορφανοτροφείο», η κατάληψη «Hurriya» και η κατάληψη «Μανδαλίδειο»).
Οι καταλήψεις είναι νησίδες ελευθερίας, χώροι ελεύθερης έκφρασης και διακίνησης ιδεών, είναι οι καθημερινές εστίες και εφαλτήρια αγώνα. Είναι τα σπίτια μας και σίγουρα επικίνδυνες για τον σάπιο κόσμο της εξουσίας με τον οποίο βρίσκονται καθημερινά σε σύγκρουση. Θα πρέπει να ματώσετε για να τις πάρετε και αργήσατε. Είναι αγκάθια και είναι παντού.
Η επίθεση σε μια κατάληψη είναι επίθεση σε όλες τις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους και κατ'επέκταση σε όλο τον χώρο του αγώνα και θα πρέπει να απαντιέται. Για αυτό δεν πρόκειται να αναλάβουμε τον ρόλο του άπραγου μάρτυρα ή θεατή.
Στοιχίζει τελικά, να μην είσαι νεκρός σε μια κοινωνία νεκρών.

Καλούμε στην «Συνέλευση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τις εστίες αγώνα» την Παρασκευή 31 Μάρτη στις 18:00 στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη) για την συνδιοργάνωση δράσεων αλληλεγγύης στις καταλήψεις.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ,
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ

Κατάληψη Βανκούβερ Απαρτμάν

πηγή : http://vancouverapartman.espivblogs.net/2017/03/30/%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84/


1 2 3 4 5 6

Κάλεσμα στην ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και στις εστίες αγώνα

Στηρίζουμε και καλούμε στην ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και στις εστίες αγώνα
Παρασκευή 31/03, ώρα 18:00 Κτίριο Γκίνη

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑ-ΑΝΑΡΧΙΑ

Χώρος Πολύμορφης Δράσης Αναρχικών Ζαΐμη 11

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1571345/


1 2 3 4 5 6

Κάλεσμα στην ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τις εστίες αγώνα.

Με αφορμή τα γεγονότα της 13/3, των εκκενώσεων και επιθέσεων του κράτους στις καταλήψεις Βίλα Ζωγράφου, Αλκιβιάδου 9 και στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου, καλούμε όλες τις καταλήψεις, συλλογικότητες και ατομικότητες στην ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης για την υπεράσπιση των χώρων μας και τη συνδιοργάνωση δράσεων.

Παρασκευή 31/3 στις 18.00 , στο κτίριο Γκίνη

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ
ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

Κατάληψη Στέγης και Αγώνα Ματρόζου 45

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1571361/


1 2 3 4 5 6

Κάλεσμα σε συμμετοχή στην Συνέλευση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και στις εστίες αγώνα.

Kαλούμε σε περαιτέρω στήριξη της ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης στις καταλήψεις και στις εστίες αγώνα την Παρασκευή 31/03, ώρα 18:00 στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη).

Οι καταλήψεις είναι χώροι απελευθερωμένοι
Ούτε σπιθαμή γης στους εξουσιαστές.

Κατάληψη GARE

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1571355/


1 2 3 4 5 6

Κάλεσμα στην ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και στις εστίες αγώνα

Kαλούμε στην ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στις καταλήψεις και στις εστίες αγώνα. Παρασκευή 31/03 & ώρα 18:00 στο Πολυτεχνείο(Γκίνη).

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΣΥΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ & ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Συνέλευση Κατειλλημένων Προσφυγικών(ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ)

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1571379/