Παρασκευή 5 Μαίου 2017 στις 18.00

Ρεμπέτικο γλέντι οικονομικής ενίσχυσης

Είμαστε μια πρωτοβουλία φοιτητών/τριών Ιατρικής που μέσα στην
υπάρχουσα κοινωνική πραγματικότητα βιώνουμε την αδυναμία οικειοποίησης των πανεπιστημιακών χώρων και της διαμόρφωσής τους με βάση τις ανάγκες μας, καθώς και την παρακμή των συλλογικών διαδικασιών. Θέλοντας να μην μείνουμε άπραγοι/ες μπροστά στην κατάσταση αυτή, πήραμε την επιλογή να επανοικειοποιηθούμε ένα χώρο της σχολής μας και να στεγάσουμε σε αυτόν τις ανάγκες και επιθυμίες μας κόντρα στον τρόπο με τον οποίο δομείται κυρίαρχα το πανεπιστήμιο και η κοινωνία γύρω μας.
Ο χώρος λειτουργεί σε πλαίσιο αυτοδιαχείρισης, από εμάς για εμάς. Επιθυμούμε το εγχείρημα να λάβει πολιτικά χαρακτηριστικά με βασικά προτάγματά του αυτα του αντικαπιταλισμού, του αντιφασισμού, του αντιρατσισμού και του αντισεξισμού, και αποτελεί βασικό μας στόχο τα προτάγματα αυτά να αποτελέσουν ρήγμα στην κανονικότητα του πανεπιστημίου μέσω πολιτικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων, συζητήσεων, προβολών και γενικότερα δράσεων που θα αποφασίζονται και θα υλοποιούνται από τη συνέλευσή μας.

Για την αυτονομία του εγχειρήματός μας και για να ξεκινήσει να λειτουργεί ο χώρος σε μόνιμη βάση με όλα όσα είναι απαραίτητα για το σκοπό αυτο, διοργανώνουμε ρεμπέτικο γλέντι, την Παρασκευή 5/5 στς 18:00, στο χώρο του κυλικείου στη σχολή μας.
Μουσική θα παίξουν οι Μπυρ Ταμαμ, guest star όποι@ έχει όρεξη!

Είσοδος από:

Μικράς Ασίας 75 ή από Τετραπόλεως 18

Πρόσβαση:

Μετρο | Σταθμός Αμπελόκηποι

Λεοφωρεία | 230 στάση "Νοσοκομείο Παίδων" | 140 στάση "Λαϊκό" | 622, 815 στάσεις "Λαϊκό" και "Άγιος Θωμάς"

επικοινωνία : https://www.facebook.com/events/4258326844621...
πηγή : email που λάβαμε στις 1 Μάιος 00h