Τρίτη 16 Μαίου 2017 στις 20.00

Συνέλευση για διοργάνωση συγκέντρωσης – μοτοπορείας

Ενημέρωση από τη συζήτηση στην Κατάληψη ΛΚ 37 για τη διοργάνωση μοτοπορείας ενάντια στην καταστολή των καταλήψεων

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Μάη στην Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 με θέμα τη διοργάνωση κινητοποίησης αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τις κοινωνικές - ταξικές αντιστάσεις, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και μοτοπορεία αντιπληροφόρησης την Τρίτη 23 Μάη το απόγευμα, με σημείο συγκέντρωσης τα Προπύλαια και κατάληξη την Κατάληψη ΛΚ37 στην Κυψέλη.

Είχε προηγηθεί, την Τρίτη 2 Μάη, εκδήλωση - συζήτηση στην Κατάληψη με θέμα την οργάνωση της κινηματικής αυτοάμυνας ενάντια στην κρατική καταστολή, με συμμετοχή συντρόφων και συντροφισσών από Καταλήψεις, Σωματεία Βάσης, Συνελεύσεις Γειτονιάς και Πολιτικές Συλλογικότητες. Αυτή η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία ανταλλαγής εμπειριών αγώνα και πολιτικής ζύμωσης στην κατεύθυνση της σύνδεσης και της συλλογικής υπεράσπισης των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων και των δομών τους που βρίσκονται στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής.

Η επόμενη συνέλευση για τη διοργάνωση της συγκέντρωσης - μοτοπορείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μάη στις 8 μ.μ. στην Κατάληψη ΛΚ37.

Διαχειριστική Συνέλευση της Κατάληψης ΛΚ37

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1573167/