Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στις 19.00

Ανοικτή σύσκεψη για το κλείσιμο των γραφείων ορμητήριων της Χ.Α. στη Μεσογείων

Ανοικτή Σύσκεψη, Πέμπτη 15 Ιούνη 7μ.μ. Κλείστε τα γραφεία ορμητητήρια της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

7μ.μ.
Κλείστε τα γραφεία ορμητητήρια της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων- στη φυλακή οι νεοναζί δολοφόνοι
Γειτονιές αλληλεγγύης, όχι μίσους

Πολυδύναμο Κέντρο 7ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων,Πανόρμου 59Σύσκεψη για την οργάνωση μεγάλης καμπάνιας με στόχο το κλείσιμο των κεντρικών γραφείων της Χ.Α στη Μεσογείων πραγματοποιεί την Πέμπτη 15 Ιούνη στο Πολυδύναμο Κέντρο 7ου Διαμερίσματος, Πανόρμου 59, 7μμ, η «Πρωτοβουλία για το κλείσιμο των γραφείων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής».
Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν σωματεία, φορείς και συλλογικότητες της περιοχής.
Η Πρωτοβουλία έχει κυκλοφορήσει αφίσα, προκήρυξη, κείμενο υπογραφών και ψήφισμα που καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, τις συλλογικότητες, την Αριστερά και τους εργατικούς χώρους των Αμπελοκήπων και της ευρύτερης περιοχής να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής. Σε αυτήν την κατεύθυνση έχουν ήδη αρχίσει εξορμήσεις σε εργατικούς χώρους και γειτονιές των Αμπελοκήπων.
H Πρωτοβουλία δημιουργήθηκε στις αρχές Απρίλη, αμέσως μετά τη μαζική τοπική διαδήλωση στις 8 Απρίλη, που ήταν η πρώτη απάντηση στη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο φοιτητής Αλέξης Λάζαρης από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Στη ιδρυτική σύσκεψη της Πρωτοβουλίας είχαν συμμετάσχει η μητέρα του Αλέξη Λάζαρη, Μαρία Κασκαρίκα, η τοπική ΚΕΕΡΦΑ, εκπρόσωποι τοπικών σωματείων και άλλων αντιρατσιστικών-αντιφασιστικών οργανώσεων.

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/20...