Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 στις 10.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 9π.μ στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως) η απόφαση του εφετείου για τον αναρχικό-κομμουνιστή Τ.Θεοφίλου.

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 10π.μ. στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού η απόφαση στο εφετείο υποθέσεων της Σ.Π.Φ. και άλλων αναρχικών συντρόφων για την υπόθεση Χαλανδρίου.

Σε μια περίοδο εξατομίκευσης και κατακερματισμού, η αλληλεγγύη αποτελεί συνειδητή επιλογή στήριξης τόσο των συντρόφων που επιτίθονται έμπρακτα σε κράτος και κεφάλαιο, οπλίζοντας τις επιλογές τους, όσο και των συντρόφων που λόγω της αναρχικής/αντιεξουσιαστικής τους ταυτότητας βρίσκονται στο στόχαστρο της καταστολής. Η καταστολή και ο εγκλεισμός δεν καταστέλλουν τον αγώνα, αλλά δημιουργούν εστίες αντίστασης και επίθεσης ενάντια σε κάθε μορφής εξουσίας. Ένα κίνημα οφείλει να έχει τη συνείδηση πως η υπεράσπιση των αιχμαλώτων του, των πολιτικών κρατούμενων, είναι πρωταρχικό καθήκον ζωτικής σημασίας για την ίδια του την ύπαρξη και την εξέλιξή του. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΩΝ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/70354/


Κάλεσμα στις αποφάσεις των εφετείων της ΣΠΦ και του Τ.Θεοφίλου

Καλούμε σε συγκέντρωση στο εφετείο του Τ.Θεοφίλου στη Λουκάρεως, 7/7, 9:00πμ, όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Παράλληλα καλούμε στις 7/7, στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού στις 9:00πμ οπου θα ανακοινωθεί η απόφαση του εφετείου της υπόθεσης Χαλανδρίου.

Δύναμη στους έγκλειστους αναρχικούς

Μέχρι την ολική καταστροφή κάθε φυλακής...

Αναρχικός Μαύρος Σταυρός-Πυρήνας Έμπρακτης Αλληλεγγύης

πηγή : http://abcsolidaritycell.espivblogs.net/archi…