Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης με τον Παναγιώτη Ζ.

Η Συνέλευση Αλληλεγγύης με τον Παναγιώτη Ζ. καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις φυλακές Κορυδαλλού το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 19:00 στην πλατεία Δημαρχείου.

Η επόμενη συνέλευση θα γίνει την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 18:00, στην οποία θα υπάρξει και τηλεφωνική παρέμβαση του συντρόφου.

Ενημέρωση για την υπόθεση:

https://athens.indymedia.org/post/1576444/

https://athens.indymedia.org/post/1576493/

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ζ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης με τον Παναγιώτη Ζ.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/70527/


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παναγιώτη Ζ. και συνέλευση με τηλεφωνική επικοινωνία

-Καλούμε σήμερα σάββατο 29/7, στις 19:00, σε συγκέντρωση στην πλατεία δημαρχείου Κορυδαλλου για αλληλεγγύη στον σύντροφο Παναγιώτη Ζ.
-Καλούμε επίσης για συμμετοχή στην συνέλευση αλληλεγγύης στον Παναγιώτη Ζ. την τρίτη 18:00, όπου ο σύντροφος θα παρέμβει τηλεφωνικά.

''Ασχέτως την συμμετοχή ή όχι του όποιου συντρόφου, το κράτος και οι μισθοφόροι παπαγάλοι του χτυπάνε την εξέγερση, με δικογραφίες-προφάσεις, στέλνοντας μήνυμα τρομοκράτησης σε όσους/ες σκεφτούν να επιλέξουν την ευθεία αντιπαράθεση με τους θεσμούς και την καταστολή. Ένα από τα κύρια εργαλεία των καθεστωτικών γραμμών είναι η ηθικο-πολιτική εξόντωση των μαχόμενων αντιφρονούντων μέσω άσχετων κατηγοριών και λάσπης. Προσπαθώντας να απενεργοποιήσουν τα συγκρουσιακά αντανακλαστικά της κοινωνικής βάσης, αποκόπτουν τους εξεγερμένους από αυτήν, παρουσιάζοντάς τους ως άμεση απειλή για τους πολίτες, ως άτομα με προσωπικά συμφέροντα χωρίς πολιτικούς σκοπούς.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ζ.!

ΖΗΤΩ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ!''

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Μαύρο-πολύχρωμο

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1576533/