Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20.00

Συνέλευση Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης

Την Τετάρτη 13/9/2017 στις 8.00μμ στο χώρο της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση του Σεπτεμβρίου.

Από το συντονιστικό της προηγούμενης εβδομάδας και την συζήτηση που έγινε τα θέματα είναι:

-Το κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων στο Φάρμακο για κοινές εξορμήσεις στους εργαζόμενους της περιοχής την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και εκδήλωση-συζήτηση στο χώρο της λέσχης το Σάββατο 30/9 με γλέντι στη συνέχεια.

- Παρατηρητήριο εργοδοτικής αυθαιρεσίας σε συνεργασία με την ΕΛ Καλλιθέας

-Η συμμετοχή της Εργατικής Λέσχης στα κοινά καλέσματα για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τους ναζιστές της ΧΑ. Εξορμήσεις και δραστηριότητες στη περιοχή μας.

-Η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του 18άνω «Ωσάν Μήδεια» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Νέας Σμύρνης και για την οποία το 18άνω ζήτησε την στήριξη από το Ιατρείο της Λέσχης και από το ΚΙΦΑ Νέας Σμύρνης.

-Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Δράσεις για την αντιμετώπιση τους και την αποτροπή της επίθεσης του κράτους και της κυβέρνησης στη λαϊκή κατοικία.

-Η δημιουργία Τράπεζας Αίματος από την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης.

-Δράσεις της Λέσχης σε σχέση με το θέμα της ανάγκης για τρόφιμα των προσφύγων που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας του Λαυρίου.

-Εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς με οδοιπορικό στην πόλη μας και παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κουσουρή «Οι Δίκες των Δωσίλογων 1944-1949».

-Πρόταση για γλέντι ενίσχυσης της Εργατικής Λέσχης την Κυριακή 15/10/2017

-Ενημέρωση για την πορεία συγκρότησης των τμημάτων λυκείου για την φετινή σχολική χρονιά.

Η πρώτη συνέλευση μετά το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντική, γι' αυτό πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσέλευση και να παρευρεθούν μέλη από όλες τις ομάδες ώστε να μεταφέρουν τα όσα θα συζητηθούν σε όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν.

πηγή : https://ergatikilesxi.wordpress.com/2017/09/1...