Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19.00

Δημιουργία συνέλευσης αλληλεγγύης στην υπόθεση των "ληστών του Διστόμου"

Κάλεσμα για τη δημιουργία συνέλευσης αλληλεγγύης στην υπόθεση των "ληστών του Διστόμου"

Η σταυροφορία του κατασταλτικού-δικαστικού μηχανισμού, εναντίον των άπιστων αυτού του ανθρωποφαγικού-κανιβαλικού συστήματος διαχείρισης της κοινωνικής ζώης, που βιώνουμε καθημερινά, συνεχίζεται ακατάπαυστα. Αυτή τη φορά στόχος του είναι όσοι κατηγορούνται για την υπόθεση των «ληστών του Διστόμου».

Οι σύντροφοι Γ. Τσιρώνης, Μ. Σεϊσίδης, Κ. Σακκάς, Π. Ασπιώτης και Ν. Μαζιώτης, αλλά και οι Σ. Χριστοδούλου, Γ. Πετρακάκος, Μ. Θεοφίλου και δύο οικογενειακοί φίλοι τους παραπέμπονται για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων, τα οποία εντάσσονται στα πλαίσια δράσης της ένοπλης οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

Ένας νέος δικαστικός Γολγοθάς είναι έτοιμος να ξεκινήσει, που στη βάση του έχει πολλαπλές στοχεύσεις και εμπνέεται από την εκδικητικότητα και την προσπάθεια εξόντωσης και μακροχρόνιας κράτησης των κατηγορουμένων στα σωφρονιστικά κολαστήρια αυτής της χώρας. Με νομικές ακροβασίες , αρκετές δόσεις προκλητικότητας, όπως οι πρόσφατές δηλώσεις του ανακριτή Δ. Ασπρογέρακα, που προίσταται της υπόθεσης, σε σχέση με το ενδεχόμενο της αποφυλάκισης του συντρόφου Γ. Τσιρώνη λόγω παρέλευσης του 18μήνου( ήδη στο ύπο έκδοση βούλευμα επιχειρείται, χωρίς καμία νομική βάση,μία εκ νέου διωξή με στόχο τη δεύτερη προφυλάκιση του συντρόφου), γίνεται αντιληπτό ότι βρισκόμαστε μπροστά στην εκκίνηση μίας δίκης, με πολλαπλές στοχεύσεις και ήδη εκδηλωμένο από το συστημικό στρατόπεδο μίας πολεμικής και επιθετικής διάθεσης, που προϊδεάζει για την επικείμενη σύγκρουση που θα διεξαχθεί εντός και εκτός δικαστικής αίθουσας.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πολυεπίπεδες προεκτάσεις αυτής της υπόθεσης, απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε συντρόφους-ισσες, για τη δημιουργία συνέλευσης αλληλεγγύης, την Τετάρτη 20/9 και ώρα 19:00, στο Πολυτεχνείο.

Πρωτοβουλία αλληλέγγυων στην υπόθεση των "ληστών του Διστόμου"

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

αλληλέγγυοι-ες

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/70930/