Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18.00

Άνοιγμα συνελεύσεων για το γυμναστήριο της Κατάληψης 111

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ STUDIO ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ 111
Η κατάληψη αποτελεί ένα μέσο του πολύμορφου αναρχικού αγώνα. Μία εστία ανομίας στην υποταγμένη και μίζερη καθημερινότητα. Μία άγρια ομορφιά στην κανονικότητα του σύγχρονου αστικού τοπίου. Ένας πυρήνας αυτοοργάνωσης ενάντια στη λογική της ανάθεσης που είναι διάχυτη στην κοινωνική πραγματικότητα, μέσα στη σήψη του σύγχρονου κόσμου.
Στα πλαίσια αυτά λοιπόν καλούμε στη δημιουργία αυτόνομων διαχειριστικών συνελεύσεων για το γυμναστήριο, το studio και τη βιβλιοθήκη του κτιρίου.

Στοχεύουμε στη συγκρότηση ενός αυτοοργανωμένου γυμναστηρίου μέσα στο οποίο θα δρούμε αντισεξιστικά, ενάντια στα μάτσο πρότυπα, αντιιεραρχικά και χωρίς ανταγωνισμούς. Μέσα απο τις προπονήσεις επιδιώκουμε την ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων, τη ζύμωση των μεταξύ μας σχέσεων, αλλά και τη δημιουργία νέων μακριά απο εξουσιαστικές λογικές.

Στοχεύουμε στη δημιουργία μίας αυτοοργανωμένης βιβλιοθήκης μέσα στην οποία θα υπάρχουν βιβλία αναρχικού περιεχομένου, προπαγανδιστικό υλικό, μπροσούρες κτλ. Μέσω της συνέλευσης της βιβλιοθήκης επιδιώκουμε την πολιτική ζύμωση των σκεπτικών, είτε μέσα απο την παραγωγή πολιτικών συζητήσεων είτε μέσα από κύκλους αυτομόρφωσης με σκοπό τον εμπλουτισμό τόσο του υλικού περιεχομένου της βιβλιοθήκης αλλά και όσο των ίδιων των σκέψεών μας.

Στοχεύουμε στην συγκρότηση ενός αυτοοργανωμένου studio διαχέοντας την DIY υποκουλτούρα. Λειτουργώντας αυτοοργανωμένα και αντιιεραρχικά. Αδιαφορώντας για την καλλιτεχνεία, τον επαγγελματισμό και τις τεχνικές ικανότητες. Προωθώντας την μουσική μακριά από νταβατζήδες, κερδοσκόπους, αφεντικά, ροκσταριλίκια και μαγαζιά.

Συνέλευση για την βιβλιοθήκη: Τρίτη 26/9 στις 18:00

Συνέλευση για το γυμναστήριο: Tετάρτη 27/9 στις 18:00

Συνέλευση για το studio: Πέμπτη 28/9 στις 18:00