Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στις 10.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους για την κατάληψη Δέλτα

Τον Σεπτέμβρη του 2012 πραγματοποιήθηκε η εκκένωση της κατάληψης Δέλτα. Σε βάρος των συλληφθέντων έχουν σχηματιστεί τρεις δικογραφίες εκ των οποίων η τελευταία εκδικάζεται στις 2 Οκτώβρη. Οι κατηγορίες που τους απαγγέλλονται είναι: διακεκριμένη κλοπή ύψους 600.000ευρώ και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας ύψους 2.5000.000ευρώ.

Στην περίοδο που το κόστος ζωής αυξάνεται διαρκώς (ιδιωτικοποιήσεις, ρεύμα, νερό, μετακινήσεις), οι όποιες απολαβές μειώνονται (κατάργηση εργασιακών κεκτημένων) και η καταστολή όσων αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οξύνεται (πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, εξώσεις, κατασχέσεις λογαριασμών για χρέη στο δημόσιο, κόψιμο ρεύματος-νερού και ποινικοποίηση όσων προβούν σε επανασύνδεση τους), η κάλυψη των βασικών μας αναγκών αποτελεί βασική προϋπόθεση αλλά και αφορμή για τον αγώνα ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο. Οι κατειλημμένοι χώροι μας παρέχουν τον τόπο και τον χρόνο ώστε να καλύψουμε συλλογικά τις ανάγκες αυτές και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε δομές αυτοοργάνωσης και αντεπίθεσης της τάξης μας.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1578330/


Δευτέρα 2/10: συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της κατάληψης Δέλτα

Στηρίζουμε και υπερασπιζόμαστε τις δομές του αγώνα γιατί στην ύπαρξή τους βλέπουμε τη θέση μας στον κοινωνικό-ταξικό πόλεμο.

Ενάντια στην αλλοτρίωση, την εξατομίκευση και την ματαιοδοξία προτάσσουμε την αλληλεγγύη, την συλλογικοποίηση και την αντίσταση.

Ενάντια στην καπιταλιστική δίνη εντείνουμε την αναρχική δράση.

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες της κατάληψης Δέλτα.

Συγκέντρωση Δευτέρα 2 Οκτώβρη, στις 10:00, δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Κατάληψη Terra Incognita

πηγή : http://terraincognita.squat.gr/2017/09/30/δευ…