Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στις 19.00

Κάλεσμα για μια σειρά εργατικό-εικαστικών παρεμβάσεων στο δημόσιο χώρο

Ως Σύλλογος, ανάμεσα στις διάφορες κινήσεις μας στο συνδικαλιστικό-κινηματικό πεδίο, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και σε μια σειρά εργατικό-εικαστικών παρεμβάσεων στο δημόσιο χώρο. Μέσα από τις παρεμβάσεις αυτές στοχεύουμε να αναδείξουμε τα προτάγματα του αγώνα μας μέσω και της επαναοικειοποίησης του δημόσιου χώρου και μέσα από ένα ακόμα πεδίο, αυτό της καλλιτεχνικής έκφρασης και της δημιουργίας.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους μας και όλες τις συναδέλφισσες μας που το έχουν (ή το ψιλοέχουν) με τα σπρέι, τα πινέλα και διάφορά άλλα σχετικά εργαλεία, με το graffiti, το stencil, τη σχεδίαση και γενικότερα με τις γραφικές τέχνες, να συνεισφέρουν-συμμετέχουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των παρεμβάσεων αυτών.

Προφανώς, το κάλεσμα αυτό το απευθύνουμε και σε όλους και όλες, που, ακόμα κι αν δεν έχουν καμιά γνώση-εμπειρία για όλα τα παραπάνω, θα ήθελαν να δοκιμάσουν και να συμβάλλουν στο συλλογικό αυτό έργο. Άλλωστε, το εγχείρημα αυτό επιθυμούμε να έχει χαρακτήρα συλλογικής αυτομόρφωσης.

Μια πρώτη συνάντηση για το προχώρημα της όλης αυτής υπόθεσης θα έχουμε την Πέμπτη 9/11 στις 7μμ στα γραφεία του Συλλόγου μας (Λόντου 6, Εξάρχεια). Για κάθε σχετική επικοινωνία μας και έκφραση ενδιαφέροντος για εμπλοκή, (πριν από την προαναφερόμενη μέρα, αλλά και μετά από αυτή) μπορούμε και να καλούμε στα τηλέφωνα του Συλλόγου (210-3820537 & 6980182255) ή να στείλουμε email (sylyexp_vivlioexu@yahoo.exgr).

Για τη συνέχεια, μετά και από τα πρώτα μας βήματα, θα υπάρχει το περιθώριο να διευρύνουμε ενδεχόμενα τη δράση μας και σε διάφορα άλλα πεδία καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας.

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής

πηγή : https://bookworker.wordpress.com/2017/10/30/%...