Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23.30

Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης των σχημάτων ΑΡΕΦ και ΦΕΡΜΑ (σχήματα ΕΑΑΚ)

Η ΑΡΕΦ και το ΦΕΡΜΑ είναι ανεξάρτητα αριστερά σχήματα, που συμμετέχουν στα ΕΑΑΚ και παρεμβαίνουν στο Φυσικό και στο Μαθηματικό του ΑΠΘ αντίστοιχα.

Ανεξάρτητα τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά, αφού δεν παίρνουμε κάποιου είδους χρηματοδότηση από οποιονδήποτε κομματικό φορέα, επιχείρηση ή το κράτος. Η οικονομική μας αυτοτέλεια εξασφαλίζει και την πολιτική μας ανεξαρτησία, παράγοντας έτσι πολιτική από τα κάτω με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Μέσα από τα έσοδα αυτών των πάρτυ μπορούμε να καλύπτουμε τα διάφορα έξοδα για τις δράσεις μας (κείμενα, αφίσες, πλαίσια στη Γενική Συνέλευση, πανό κ.α.)

Από εκεί και πέρα, για εμάς το πανεπιστήμιο δεν αποτελεί έναν κλειστό και αποστειρωμένο χώρο μαθημάτων και εξετάσεων. Αποτελεί τον ίδιο τον κοινωνικό χώρο των φοιτητριών και των φοιτητών αλλά και χώρο δράσης των διάφορων κινημάτων. Μέσα (και) από τέτοια πάρτυ το νοηματοδοτούμε ως χώρο φθηνής και συλλογικής διασκέδασης της νεολαίας και ενίσχυσης των κινημάτων και των πολιτικών συλλογικοτήτων.

Έτσι την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου μετά τις 11:00 μμ χορεύουμε και διασκεδάζουμε, ενισχύοντας παράλληλα τα σχήματα για τις δύσκολες μάχες που έρχονται!

πηγή : https://www.facebook.com/arefeaak/