Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στις 22.00

Dark Social Vibe – Vol.1

Η μουσική εκπομπή *PsyZone και η **Discovalley Records σας προσκαλούν σε ένα free event!

Σάββατο 27 Ιανουαρίου από τις 22:00 στον Κατειλημμένο Παπασωτηρίου, στην κεντρική πλατεία της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου(σε κλειστό μέρος).

- DARK SOCIAL VIBE ~ vol.1 -

Lineup: (αλφαβητικά, το timetable θα ανακοινωθεί σύντομα)

ARCHEOS

Archeos (Dj set)

https://soundcloud.com/archeos1

Ellwood

Ellwood Psy-Music (Live)

https://soundcloud.com/billyselvenstar

FOO BADU

(Dj set)

KAL EL

https://soundcloud.com/alexis-kal-el

SOULNOVA

(Dj set)

TEO

Teo - DiscovalleyRec (Dj set)

https://soundcloud.com/discovalley-records

+Ηχοσύστημα Άλφα ποιότης, περισσότερες πληροφορίες σύντομα!

Τρόποι πρόσβασης:

Με δικό σας μέσο ή Metro Κατεχάκη

https://www.google.gr/maps/dir/37.9778711,23.…

Λεωφορείο 608 και 230, στάση 8η Ζωγράφου

https://www.google.gr/maps/dir/37.9755908,23.…

"Σκοτεινή Κοινωνική Ατμόσφαιρα - Επεισόδιο 1"

Η έκφραση των συναισθημάτων μας μέσω της μουσικής και του χορού είναι ο δίαυλος επικοινωνίας μας! Τα όνειρα μας για μια καλύτερη κοινωνία, απελευθερωμένη, εκεί που η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο όπως και οι υπόλοιπες μάστιγες του καπιταλισμού δε θα υπάρχουν. Τα όνειρα αυτά όμως δε πραγματοποιούνται μαγικά, αλλά με αγώνες κοινωνικούς/συλλογικούς αλλά και ατομικούς σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας μας!

Παρατάρουμε με σεβασμό πάντα και πρώτα στο μέρος διεξαγωγής αλλά και σε αυτούς/ες που συμμετέχουν και διοργανώνουν. Προβληματικές συμπεριφορές που δημιουργούν πρόβλημα στη διεξαγωγή δε θα είναι ανεκτές.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PARTY(από PsyZone)

Το party αυτό πραγματοποιείται από την εκπομπή PsyZone με τη συνεργασία ατόμων που απαρτίζουν ή δραστηριοποιούνται γύρω από τον ελεύθερο αυτοοργανωμένο ραδιοσταθμό Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 93.8fm αλλά και το label της Discovalley Records. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε διασκέδαση με τις δυνατές και απελευθερωμένες από κάποιο χρηματικό αντίτιμο μουσικές μας, καθώς επίσης και να εξασφαλιστούν κάποια χρήματα, ώστε οι Ρ.Α.Ε. να συνεχίσουν να υπάρχουν ως εστία μόλυνσης στους μεγακύκλους μολύνοντας τους με ελεύθερη έκφραση και προωθώντας τον αντιεξουσιαστικό λόγο. Ωστόσο, θα θέλαμε να προβάλουμε και κάποιες σκέψεις μας σχετικά με τα "δωρεάν" party και την κουλτούρα που αναπαράγουν πολλά από αυτά. Πρώτα απ'όλα σε μας δεν υπάρχει "δωρεάν" και τζάμπα, άλλα χωρίς αντίτιμο, δηλαδή εννοούμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους αρκεί να σέβονται τη λογική των αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων ενάντια σε ρατσιστικές, ιεραρχικές και γενικότερα εξουσιαστικές συμπεριφορές. Φυσικά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του όσον αναφορά τη χρήση ή μη ουσιών, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη τη λογική πολλών ατόμων που στο όνομα μιας δήθεν κουλτούρας συνεχίζουν να πιστεύουν ότι τα party ηλεκτρονικής μουσικής είναι κυρίως (αν όχι αποκλειστικά) χώροι στους οποίους ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να "ψωνίσει" διάφορες ουσίες. Για να μην παρεξηγηθούν οι λογικές του εγχειρήματος, απαγορεύουν την είσοδο σε κάθε λογής ανθρώπους που κάνουν "περατζάδα" από party σε party με σκοπό να "φερμάρουν", να τα κονομήσουν πουλώντας ουσίες, εκμεταλλευόμενοι το άσυλο που τους παρέχεται για τέτοιες δραστηριότητες, αδιαφορώντας αν είναι σε αυτοοργανωμένο party ή σε κάποιο trendy club. Τα μέρη που διαλέγουμε να διασκεδάζουμε είναι σε κατειλημμένους, ανοιχτούς χώρους που αντιτάσσουν την αντιεμπορευματοποίηση απέναντι στις μπίζνες του κυρίαρχου lifestyle.

Σε αυτούς λοιπόν που δεν καταλαβαίνουν τα παραπάνω έχουμε να πούμε τα εξής:

Εμείς είμαστε τα "ναρκωντικά"!

Εμείς είμαστε η Μουσική!

Εμείς είμαστε Εδώ και όχι "αλλού"!

Τα έσοδα από το Party, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του ραδιοφωνικού εγχειρήματος 93.8fm - Ραδιοζώνες ανατρεπτικής Έκφρασης.

*PsyZone

http://radio98fm.org/artist/psyzone/

Το PsyZone είναι μία μουσική εκπομπή του 98 fm ο οποίος εκπέμπει πειρατικά, αντιεμπορικά και αυτοοργανωμένα από κατειλημμένο χώρο και ραδιοσυχνότητα στους 93.8 στα Αττικά FM.

Η μουσική αυτή εκπομπή μιξάρει ηλεκτρονικές ψυχεδέλειες πολλών υποειδών για κάθε γούστο …

Δεν είμαστε και δεν θέλουμε να γίνουμε επαγγελματίες και αυτό είναι που μας έκανε να γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι του 98, καθώς είναι πολιτική μας θέση να εκφραζόμαστε μέσω ενός εγχειρήματος ελεύθερης έκφρασης και αντιπληροφόρισης.

**Discovalley Records

https://discovalleyrecords.bandcamp.com/

Disco Valley Records, the defining portal into the minds of music philosophers. The first label opened in Goa to promote the psychedelic sounds of mad professors. The first compilation (Nocturne) in 2003 was a tumult of success, promoting Russian sounds from Kindzadza, Zolod, Parasense, Fungus Funk and others who have made dance floors crazy since then. The next installment from Dj Teo, the founder of the label was a mega blaster following in this psychedelic style.

πηγή : http://radio98fm.org/2018/01/13/dark-social-v…
πηγή : email που λάβαμε στις 13 Ιανουάριος 21h