Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 στις 12.00

2 καλέσματα : 1 2

Κάλεσμα στήριξης και αλληλεγγύης στο σύντροφο Παναγιώτη Π.

Για τις σημερινές κινητοποιήσεις ενάντια στον εθνικιστικό βούρκο

Ανακοίνωση ΚΕΔ

Η Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση χαιρετίζει τους χιλιάδες αγωνιστές που ανταποκρίθηκαν στα διεθνιστικά αντιφασιστικά καλέσματα του Σαββατοκύριακου κόντρα στη μπόχα του σωβινιστικού βόθρου, της καθεστωτικής φιέστας των τσολιάδων, των τράγων και των εθνικόφρονων της πλ. Συντάγματος με τη χορηγία των κιτρινοκάναλων των φιλέλεδων, του βάστα Σόιμπλε, των παραιτηθείτε, του Μητσοτάκη, της χρυσής αβγής και όλων των αστών πολιτικάντηδων από τον Καμένο μέχρο το Λεβέντη που συνωστίζονται για να ψωνίσουν ολίγην λαϊκή υποστήριξη. Χαιρετίζουμε ταυτόχρονα τους εκατοντάδες αγωνιστές που περιφρουρούν ακόμα και τώρα στέκια, καταλήψεις, και περιοχές από τις επιθέσεις των αξιοθρήνητων ναζίδων που όπου επιχειρούν φεύγουν τρέχοντας ντροπιασμένοι και κυνηγημένοι.

Παρά το συνεχές τηλεοπτικό βομβαρδισμό με εθνικό κουτόχορτο, το γελοίο συλλαλητήριο που θα «ένωνε όλους τους έλληνες» αποδείχτηκε μια αξιοθρήνητη φούσκα. Από τα 2500 πούλμαν που δήθεν θα κατέκλυαν την Αθήνα κατάφεραν να φτάσουν στον προορισμό τους με το ζόρι 250 και από τους δήθεν 125χιλ μονάχα 12χιλ. Ακόμα και τώρα το τσούρμο των μακεδονόπληκτων εθνικιστών επιμένουν μέσα από τα ιδιωτικά βοθροκάναλα, που συνεχίζουν να επιβαρύνουν το δημόσιο με εκατοντάδες εκατομύρια ευρώ, ότι το σημερινό καρναβάλι μάζεψε 1,5 εκατομμύριο. Από το πρωί οι αυτιάδες και οι πορδοσάλτηδες σε διατεταγμένη υπηρεσία θέλουν να μας πείσουν ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών σβήνοντας από την ιστορία τις μεγαλειώδης αντιμνημονικές εργατικές συγκεντρώσεις της περιόδου 2010-2012. Πρόκειται για απατεώνες και λακέδες πρώτης γραμμής. Το τσούρμο των τηλεόπληκτων που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα δεν ξεπέρναγε τις 80000 και αυτό είναι το ταβάνι της περιφερόμενης εθνικιστικής βλακείας. Το σόου της αστικής αντίδρασης κατέρρευσε παταγωδώς για να συνεχιστεί στον κόσμο της τηλεοπτικής φαντασίας, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι σε 30000 τ.μ. χωράνε 1,5 εκατομμύριο κόσμος (50 άτομα στο τ.μ)!!!

Η ΚΕΔ συμμετείχε στο μέτρο των δυνάμεών της στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις του διημέρου. Σε μια απ' αυτές το βράδυ του Σαββάτου 2/2, συνελήφθη ο σ. Παναγιώτης Π. κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Η πορεία πραγματοποιήθηκε κάτω από την ασφυκτική πίεση διμοιριών των ΜΑΤ που επιτέθηκαν απρόκλητα με χειροβομβίδες κρότου- λάμψης, λίγο πριν την πλ. Κλαυθμώνος επί της οδού Ευριπίδου. Στο σημείο αυτό συνελλήφθη ο σ. Παναγιώτης με ένα κατασκευασμένο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει: διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση κατά της αρχής, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απόκρυψη χαρακτηριστικών και νόμος περί όπλων. Τη Δευτέρα 5/2 περνάει από το αυτόφωρο.

Καλούμε την Δευτέρα 5/2 στις 12 το μεσημέρι, σε παράσταση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων, στο κτήριο 7.

  • Η σωβινιστική υστερία και η ακροδεξιά προβοκάτσια δεν θα περάσουν!
  • ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

Κομμουνιστική Επαναστατική ΔράσηAvantgarde

πηγή : https://avantgarde2009.wordpress.com/2018/02/…


Πίσω φασίστες - Εμπρός Σύντροφοι! Κάλεσμα Στήριξης και Αλληλεγγύης: Δευτέρα 5/2 στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 7)

Η Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών) στηρίζει το κάλεσμα τη Δευτέρα 5/2 στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτ.7) όπου περνάει από αυτόφωρο ο σύντροφος Παναγιώτης Π. (μέλος της Κομμουνιστικής Επαναστατικής Δράσης (ΚΕΔ) και της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Avantgarde).

Ο σύντροφος συνελήφθη (με κατασκευασμένο κατηγορητήριο) και ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ το βράδυ της Παρασκευής 3/2 κατά τη διάρκεια διεθνιστικής-αντιφασιστικής πορείας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή περίπου 300 συντρόφων και συντροφισσών, παραμονή του εθνικιστικού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα και την ώρα που είχε σχολάσει η χρυσαυγίτικη μάζωξη για τα Ίμια στην Μεσογείων.

Παρά το στενό μαρκάρισμα -ήδη από τη συμβολή Θεμιστοκλέους και Πανεπιστήμιου-, παρά τις συνεχείς προκλήσεις, τις απρόκλητες επιθέσεις, τις σποραδικές ρίψεις κρότου λάμψης και χημικών από τους ένστολους χρυσαυγίτες -που υπεράσπισαν επάξια για ακόμα μια φορά τους άφαντους ομοϊδεάτες τους-, παρά τον ξυλοδαρμό και τη σύλληψη του συντρόφου Παναγιώτη Π., η μαζική και μαχητική πορεία κινήθηκε για σχεδόν 3 ώρες στους δρόμους του αθηναϊκού κέντρου και ολοκληρώθηκε συγκροτημένη στην πλ. Εξαρχείων. Χαιρετίζουμε αγωνιστικά όλους τους συντρόφους και όλες τις συντρόφισσες, τους χιλιάδες αναρχικούς και κομμουνιστές που αυτά τα μερόνυχτα στους δρόμους και τις διαδηλώσεις, στις περιπολίες και με το τσάκισμα νεοναζί, στις περιφρουρήσεις των κινηματικών δομών και των γειτονιών, θυμίζουν έμπρακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Αθήνα ήταν, είναι και θα είναι αντιφασιστική!

Πίσω φασίστες - Εμπρός Σύντροφοι!

Κάλεσμα Στήριξης και Αλληλεγγύης: Δευτέρα 5/2 στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 7)

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών).

πηγή : https://taksiki-antepithesi.espivblogs.net/ar…